Στην προσπάθειά του να γνωρίσει και να κατανοήσει το περιβάλλον του, το παιδί μαζεύει εμπειρίες, ερεθίσματα και πληροφορίες, ακολουθώντας τη δική του πορεία κατάκτησης ικανοτήτων και στόχων. Προσφέροντας στα παιδιά την ευκαιρία να είναι δημιουργικά, τα βοηθάτε να αναπτύξουν αυτοπεποίθηση και μια αίσθηση υπερηφάνειας για την εφευρετικότητα και τα επιτεύγματά τους. Το παιδί μεγαλώνει μέσα από το παιχνίδι, γι’ αυτό και η επιλογή τους πρέπει να γίνεται με αυστηρά κριτήρια καταλληλότητας.
Το εκπαιδευτικό τραπέζι της Fisher-Price μαθαίνει στο μωρό σας Ελληνικά & Αγγλικά!
Ουσιαστικά είναι ένα εκπαιδευτικό τραπέζι με πολλούς σταθμούς διασκέδασης! Κάθε σταθμός ενθαρρύνει το  μικρό σας να μάθει Ελληνικά και Αγγλικά!
–  Το παιδί σας ενθαρρύνεται να κινηθεί γύρω από το τραπέζι για να μάθει μέσα από εκπαιδευτικά τραγουδάκια και διασκεδαστικές δραστηριότητες τα γράμματα, τους αριθμούς, τα χρώματα και τόσα άλλα!
–  Το μωρό σας ισορροπεί, προχωράει γύρω από το τραπέζι και έχει τόσα να απασχοληθεί όπως: υπολογιστής, πιανάκι, βιβλιαράκι και τηλεφωνάκι! Μέσα από αυτές τις δραστηριότητες επιβραβεύεται με ήχους, φωτάκια και εκπαιδευτικά τραγουδάκια!
–  Αναπτύσσει τις γλωσσικές και κινητικές ικανότητες, καθώς και τις λεπτές κινήσεις του μωρού σας!
–  Με αποσπώμενα πόδια για ατελείωτο παιχνίδι και στο πάτωμα!
6+ μηνών