Από τις πρώτες κιόλας μέρες της ζωής του, το μωρό σας ανυπομονεί να γνωρίσει το περιβάλλον γύρω του και ανακαλύψει κάθε τι καινούριο. Γι’ αυτόν τον λόγο, είναι σημαντικό έχει δίπλα του τα σωστά ερεθίσματα που θα του μεταδώσουν βασικές γνώσεις και θα αναπτύξουν τις ικανότητες και τις αισθήσεις του. Τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni σας βοηθούν να αλληλεπιδράσετε με το παιδί σας και να το παρακινήσετε να μάθει διασκεδάζοντας. Ο καινοτόμος σχεδιασμός τους, τα φωτεινά χρώματα και η ποικιλία δραστηριοτήτων συμβάλουν στην ανάπτυξη ψυχοκινητικών, γνωστικών και συναισθηματικών αξιών, ενώ ταυτόχρονα τα μη τοξικά τους υλικά καθιστούν τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni την καλύτερη επιλογή για ασφαλές παιχνίδι.
Τα διαδραστικά παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα βασικών γνώσεων, μέσω της χρήσης χρωμάτων, ανάγλυφων επιφανειών και ήχων.
–  Με τον Σάκη Ραλάκη, το τηλεκατευθυνόμενο όχημα που μιλάει, το παιδί σας αναπτύσσει τις κινητικές του ικανότητες και την αντίληψη του χώρου, ενώ ταυτόχρονα μαθαίνει τους αριθμούς.
–  Ο Λάκης Αλογάκης, με την τριπλή του ιδιότητα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κουνιστό άλογο και αργότερα ως στράτα με ροδάκια, ενώ με το κέντρο εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων στη χαίτη του, το παιδί σας μαθαίνει, και στα αγγλικά, τα πρώτα του γράμματα, τα χρώματα, ποιηματάκια και αποκτά χωροταξική αντίληψη, καθώς εξοικειώνεται με τις έννοιες «δεξιά» και «αριστερά».
–  Με τον Γκολάκια, την εστία ποδοσφαίρου που μιλάει, η «προπόνηση» ξεκινάει από νωρίς! Μέσα από πολλά διαδραστικά κουμπιά, το παιδί σας έρχεται σε επαφή με τα γράμματα, τα χρώματα, τα σχήματα, στα ελληνικά και στα αγγλικά, και μαθαίνει να μετράει, καθώς ο Γκολάκιας αλληλεπιδρά μαζί του κάθε φορά που σκοράρει.
–  Η Μαμά Πιγκουίνα ανοιγοκλείνει τα ματάκια της, κουνάει το στόμα και τα φτερά της, ενώ, όταν πατήσετε την καρδιά της, ο μικρός Πικού πετάγεται έξω από το αυγουλάκι του! Με τα πολλά τραγουδάκια που περιλαμβάνει, εκτός από τα γράμματα και τα ζωάκια, το παιδί σας μαθαίνει να αγκαλιάζει και να δίνει φιλάκια!
–  Τα μαλακά τουβλάκια Clemmy αποτελούν τα πρώτα τουβλάκια του μωρού σας, καθώς έχουν σχεδιαστεί ειδικά για μωρά από 6 έως 18 μηνών. Χάρη στο πρωτοποριακό τους υλικό, είναι μη τοξικά, ευλύγιστα και μπορείτε να τα πλένετε όσες φορές θέλετε, χωρίς να χαλάνε. Τα τουβλάκια Clemmy θα διεγείρουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητα του μωρού σας, με την ποικιλία χρωμάτων και σχημάτων, παρακινώντας τα να κατασκευάσουν και να εμπνευστούν τις δικές τους ιστορίες. Έτσι, αναπτύσσει, μέσα από το παιχνίδι την οπτική αντίληψη και την ικανότητα παρατήρησης, καθώς και τις δεξιότητές του. Ακόμα, η ευκολία στη συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγησή τους, καθιστά τα μαλακά τουβλάκια Clemmy, το βασικό υλικό για έναν κόσμο ατελείωτων δυνατοτήτων δημιουργίας.     
Με τα παιχνίδια της σειράς Baby Clementoni ξέρετε ότι έχετε κάνει τη σωστή επιλογή για ένα ασφαλές και ποιοτικό παιχνίδι, που θα προσφέρει στο παιδί σας τις πρώτες βασικές γνώσεις και την ευκαιρία να αναπτύξει τις ικανότητες και τις δεξιότητές του!