Ρομαντικό στυλ ή πολυτελές; Απλά ή εντυπωσιακά ρούχα βάφτισης; Άνετα φορεματάκια ή επίσημα κοστουμάκια; Αυτά τα ερωτήματα απασχολούν πολλές μαμάδες αλλά και νονές ή νονούς. Φυσικά πάντα η επιλογή εξαρτάται από το προσωπικό γούστο των νονών ή των μαμάδων.  Η νέα ονειρεμένη συλλογή του Maison Marasil, πάντως έρχεται να απαλλάξει νονούς και νονές από την έγνοια της επιλογής των βαπτιστικών ρούχων, που θα φορέσουν οι μικροί πρωταγωνιστές στη πρώτη τους επίσημη εμφάνιση. 

Στη νέα συλλογή θα ανακαλύψετε βαπτιστικά από τα επώνυμα brands Marasil, Pierre Cardin και Kitten για να «ντύσετε» με άνεση, στιλ και κομψότητα τις ομορφότερες στιγμές τους.

Για τις μικρές κυρίες

Classic Chic

Πολυτελές σατέν και πολύτιμο μετάξι σε απλές γραμμές, υπογράφουν το εκλεκτικά σικάτο στυλ μιας βάφτισης. Ένα υπέροχο στυλ για όσες λατρεύουν τη φινέτσα του κλασσικού

Romantic Style

Μετάξι, τούλι και δαντέλα είναι κάποια από τα που μπορούμε να επιλέξουμε αν προτιμάμε το ρομαντικό στυλ. Το οποίο βέβαια στυλ θα ενισχύσουμε με υπέροχα αξεσουάρ σε vintage ύφος, όπως τα πλεκτά καπέλα οι μπουτονιέρες και τα λουλούδια σε ροζ ή παστέλ αποχρώσεις.  

Για τους μικρούς κύριους Simply Chic

Για τους μικρούς κυρίους προτείνονται μοντέρνες εμφανίσεις, χωρίς ωστόσο να λείπει η φινέτσα του κλασικού στιλ. Άνετα κοστούμια, χαριτωμένα παντελόνια και πουκάμισα, κομψά γιλέκα καθώς και τιράντες ή φουλάρια, είναι ιδανικά για την ξεχωριστή, αυτή, περίσταση.

Τα βαπτιστικά ρούχα Marasil συνδυάζουν την υψηλή αισθητική και την άνεση με την αξεπέραστη ποιότητα σε υφάσματα.  Όλα τα κομμάτια της νέας συλλογής μπορείτε να τα βρείτε στα καταστήματα Marasil καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Τις αγορές σας μπορείτε να κάνετε εύκολα και γρήγορα και από το e-shop:www.maisonmarasil.com και ειδικά μέχρι τις 10 Μαΐου υπάρχει έκπτωση σε όλα τα βαπτιστικά 20%.  Μην χάσετε την ευκαιρία!

Για πληροφορίες, ΦΡΑΓΚΟΣ ΑΕ, τηλ.: 210 9971000.