Το πιο ωραίο δώρο για τα παιδιά σε κάθε εποχή είναι ένα παιχνίδι. Για τα μικρά ή και μεγαλύτερα κορίτσια το καλύτερο παιχνίδι που μπορείς να τους προσφέρεις είναι μία κούκλα και για να ακριβολογούμε, μία Barbie.

Μέσα από το παιχνίδι, κάθε κοριτσάκι μπορεί να γίνει αυτό που ονειρεύεται. Ανακαλύπτει πτυχές του εαυτού της και δημιουργεί το δικό της προσωπικό στυλ. Γι’ αυτό το λόγο οι νέες κούκλες Barbie Fashionistas™ είναι ένα super δώρο που μπορείτε να κάνετε στην κόρη, την ανιψιά ή τη βαφτιστήρα σας. Η κάθε Barbie Fashionista™ είναι μοναδική, με ξεχωριστή εμφάνιση, προσωπικότητα και στυλ. Η κάθε κούκλα έχει το δικό της σχήμα προσώπου, άλλες είναι ξανθές, άλλες μελαχρινές. Για πρώτη φορά, η καθεμία έχει διαφορετικό σωματότυπο, χρώμα ματιών καθώς και επιδερμίδας. Αυτό τις κάνει να είναι ξεχωριστές!

Οι Barbie Fashionistas™ διατίθενται σε τόσες επιλογές που αναμφίβολα θα θέλετε να τις κάνετε όλες δικές. Όπως το κάθε κοριτσάκι είναι ξεχωριστό, έτσι και οι Barbie Fashionistas™! Πρόκειται για ένα παιχνίδι που συμβαδίζει με τη σύγχρονη μόδα, αφού το ντύσιμο κάθε κούκλας ακολουθεί τις τελευταίες τάσεις. Οι κούκλες Barbie Fashionistas™ περιλαμβάνουν 4 σωματότυπους, 7 αποχρώσεις δέρματος, 14 χρώματα ματιών, 18 στυλ μαλλιών και αμέτρητα μοδάτα ρούχα και αξεσουάρ, δίνοντας την ευκαιρία σε κάθε κοριτσάκι να φτιάξει ιστορίες με αμέτρητους τρόπους και να αφήσει τη φαντασία τους ελεύθερη. Γιατί με την Barbie… μπορείς να γίνεις ό,τι ονειρεύεσαι!