Σε ένα καλοκαίρι γεμάτο χρώμα, prints, ανάλαφρα υφάσματα και ανέμελη διάθεση παρασύρει η νέα συλλογή της Nef-Nef Homeware, μεταμορφώνοντας τα δύο mono brand καταστήματα της Nef-Nef σε μια θερινή όαση, στην καρδιά του Χαλανδρίου και της Νέας Σμύρνης.
Με ανανεωμένη εικόνα, για τα γενέθλια των 3 χρόνων του, το κατάστημα Χαλανδρίου, παρουσιάζει το εύρος της Spring-Summer 2016 σε ένα υπέροχο ατμοσφαιρικό χώρο, άνετο και φιλόξενο. Διαμορφωμένος σαν σπίτι, με ευρηματικά και λειτουργικά τοποθετημένες τις διαφορετικές σειρές ανά «δωμάτιο» – Bedroom, Living, Bathroom, Kitchen, Baby, Kids & Junior- προσκαλεί τον επισκέπτη να γνωρίσει τις νέες τάσεις στη μόδα και το design, να εμπνευστεί και να δημιουργήσει το δικό του ονειρεμένο περιβάλλον. Ξεχωριστή θέση έχει η πλούσια Beach Collection Summer 2016 με πετσέτες θαλάσσης σε όλα τα στυλ – από κλασσικές, pop και τέλειες παιδικές, μέχρι Pestemal και boho chic στρογγυλές.
Έχοντας διανύσει έναν εξαιρετικά επιτυχημένο πρώτο χρόνο, το κατάστημα της Νέας Σμύρνης υποδέχεται το καλοκαίρι στο ίδιο θερινό concept, με ωραίες μουσικές και το λεπτό signature άρωμα της Nef-Nef να συμβάλλει στην ατμόσφαιρα σπιτιού. Minimal σε design με εμφανή βιομηχανικά στοιχεία, το νέο Nef-Nef Homeware mono brand απλώνεται σε τρία επίπεδα, μοιράζοντας τις διαφορετικές σειρές, σχεδιασμένες να ομορφαίνουν κάθε χώρο του σπιτιού. Γήινες υφές σε δρυ και μέταλλο συνδυάζονται με αποχρώσεις του μαύρου, του γκρι και του καφέ, δένοντας αρμονικά τη high end urban αισθητική με τη φυσική αίσθηση. Περιηγηθείτε στους χώρους του, εμπνευστείτε από τις νέες τάσεις και ζητήστε από το έμπειρο προσωπικού, συμβουλές διακόσμησης και έξυπνες τρόπους για να ανανεώσετε με στυλ το καλοκαιρινό σας σπίτι.
Αγίας Παρασκευής 27, Χαλάνδρι τηλ. 216 7003930
Κ. Παλαιολόγου 2, Νέα Σμύρνη, τηλ. 216-9390205