H Amita για μία ακόμη χρονιά βοηθά τις μαμάδες να προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες στο παιδί τους μέσα από το www.apoagapi.gr
  «Όταν είσαι μαμά παίρνεις πολλά από το παιδί σου και θέλεις να του προσφέρεις ακόμη περισσότερα. Μαμά σημαίνει ευαισθησία, αυτοθυσία, κατανόηση και αγάπη άνευ όρων». H Amita αναγνωρίζει αυτά τα μοναδικά συναισθήματα και τα αγκαλιάζει…από αγάπη!
Μέσα από τη νέα της καμπάνια έρχεται να θυμίσει σε όλες τις μητέρες πως με την γέννηση του παιδιού τους ξαναγεννιούνται και οι ίδιες. H μητρότητα έχει τη δύναμη να τις μεταμορφώσει και να τους δώσει τα εφόδια για τον πιο σημαντικό ρόλο της ζωής τους.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Amita δείχνει έμπρακτα την αγάπη και τη στήριξη της στις μητέρες και τις βοηθά να προσφέρουν εμπειρίες ζωής στο παιδί τους, που θα μείνουν και στους δύο αξέχαστες. Όλες οι μητέρες προσκαλούνται να γράψουν τις ευχές τους στο www.apoagapi.gr και η Amita θα βρει τρόπο να τις κάνει πραγματικότητα για να τους προσφέρει αναμνήσεις που θα κάνουν τη σχέση τους ακόμα πιο δυνατή.
Το 2016, αναγνωρίζοντας την μοναδική αξία που έχουν οι σημαντικές πρώτες φορές στη ζωή ενός παιδιού, η Amita πραγματοποίησε τις ευχές των μαμάδων που ήθελαν να βρεθούν κοντά τους σε καθοριστικές στιγμές για τη ζωή τους. Φέτος συνεχίζει, βοηθώντας ακόμα περισσότερες μητέρες να μοιραστούν εμπειρίες και καθημερινές στιγμές αγάπης με τα παιδιά τους!
Η Amita γνωρίζει πως κάθε μητέρα παίρνει πολλά από το παιδί της και θέλει να του δώσει ακόμα περισσότερα. Και βρίσκεται δίπλα της για να τη βοηθήσει να του τα προσφέρει… Από Αγάπη.
#otaneisaimama, κάνεις τα πάντα #apoagapi