FREZYDERM σας προσκαλεί στη νέα της παιδική θεατρική παράσταση  «Ο Δοντούλης και οι περιπέτειές του», που θα λάβει χώρα στο επίπεδο 1  του εμπορικού κέντρου RIVER WEST,  το Σάββατο  01 Ιουλίου στη 1:00μμ. Η παράσταση είναι ανοιχτή στο κοινό.
Η νεράιδα των δοντιών στενοχωρημένη επειδή τα δόντια χαλάνε πριν την ώρα τους στέλνει τον βοηθό της να ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο για να μάθει τι συμβαίνει. Μέσα από πολύ γέλιο, χορό και τραγούδι τα παιδιά συμμετέχουν και βοηθούν να βρεθεί η λύση. Σε αυτήν την πρωτότυπη και ξεχωριστή παράσταση τα παιδιά μαθαίνουν για την στοματική υγιεινή με έναν τρόπο που μόνο παραμύθι μπορεί να φαντάζει! Μουσική, χορός και τραγούδι δένουν αρμονικά την παράσταση.  
Η παράσταση δημιουργήθηκε στα πλαίσια του επιμορφωτικού προγράμματος της FREZYDERM για τη στοματική υγιεινή στα σχολεία. Πρόκειται για μία πρωτότυπη ιδέα, ένα ολοκληρωμένο παιδικό θεατρικό έργο, με επιμορφωτικό χαρακτήρα που σα στόχο έχει να ευαισθητοποιήσει και να μεταδώσει στα παιδιά με διασκεδαστικό τρόπο το πόσο σημαντικό είναι να προσέχουν την υγεία των δοντιών τους
Τη θεατρική αυτή παράσταση υπογράφει το ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ, το οποίο από το 2011 πιστά και με σεβασμό δημιουργεί και παρουσιάζει, παραστάσεις για τα παιδιά με σκοπό να τα ψυχαγωγήσει, να τα διασκεδάσει και να μεταφέρει σημαντικές αξίες και έννοιες της ζωής, όπως η οικογένεια, η αγάπη, η φιλία, η μοναδικότητα, η ομόνοια και ο σεβασμός, καθώς και ότι τα όνειρα μπορούν να πραγματοποιηθούν αν πιστέψουμε στον εαυτό μας και συνεργαστούμε μεταξύ μας. «Από την αρχή καταλάβαμε ότι το μυστικό της ζωής είναι να διατηρήσουμε μέσα μας το μικρό παιδί που όλοι κρύβουμε, να το αγκαλιάσουμε, να το αγαπήσουμε και να το αφήσουμε να μας ταξιδέψει στα όνειρα μας», δηλώνει ο Γιάννης Σπανόπουλος από την παραγωγή.
Είσοδος Ελεύθερη
Κείμενο – Σκηνοθεσία : Δημήτρης Πιέτρης  
Σκηνικά – Ζωγραφική : Σπανόπουλος Γιάννης
Κοστούμια : Τέτα Βασιλάτου
Παίζουν οι ηθοποιοί:  Ίντρα Κέιν , Αρμάν Εδουάρδος Μενετιάν