Μια μαμά φωτογραφίζει τους γιους της, καθώς μεγαλώνουν παρέα με τις γάτες της οικογένειας!

Η φωτογράφος Beth Mancuso άρχισε να απαθανατίζει τους 3 γιους της με τις γάτες της, από τότε που τα πιτσιρίκια ήταν 2, 5 και 8 χρόνων αντίστοιχα. Σήμερα, δύο χρόνια μετά, έχει στα χέρια της πλέον μια εντυπωσιακή συλλογή από εικόνες, που αποτυπώνουν το στενό δεσμό που έχουν αναπτύξει τα παιδιά της με τους τετράποδους φίλους τους.

«Οι γάτες δεν είναι και τα πιο εύκολα ζώα για να δεθείς», λέει σε συνέντευξή της. «Ο καθένας μπορεί να αγαπήσει ένα σκύλο. Όμως, ο δεσμός με μια γάτα απαιτεί πολλή υπομονή και επιμονή, κάτι που τα’ αγόρια μου χαίρομαι ιδιαιτέρως ότι έμαθαν από τις αξιαγάπητες γάτες μας», συνεχίζει.

Και προσθέτει: «Έχω λατρέψει πραγματικά αυτό το πρότζεκτ, γιατί προκύπτει τόσο φυσικά. Είναι υπέροχο να κοιτάω τις φωτογραφίες και να ‘βλέπω’ τα παιδιά μου να μεγαλώνουν μέσα από την ιστορία της οικογένειάς μας… και θα συνεχίζω να τα φωτογραφίζω, μέχρι να φύγουν από το σπίτι!».

Δείτε τις υπέροχες εικόνες με την τόσο δυνατή φιλία ανάμεσα στα 3 αγόρια και τα χαριτωμένα τετράποδα ζωάκια τους, τις γάτες τους!