Θέλετε να κάνετε ένα ξεχωριστό δώρο Χριστουγέννων στα παιδιά σας; Πώς θα σας φαινόταν αν μπορούσατε να φέρετε σε άμεση επαφή τα αγγελούδια σας με τον Άγιο Βασίλη;
Το Santa Letter αναλαμβάνει την μαγική αυτή διαδικασία! Μνήμες, νοσταλγία και φυσικά μαγεία είναι η υπηρεσίες που έχουν σκοπό να προσφέρουν τα ξωτικά που περιμένουν άγρυπνα στο εργαστήρι τους στον μακρινό Βόρειο Πόλο, τις παραγγελίες σας! Τα μαγικά πακέτα που μπορείτε να προσφέρετε στα παιδάκια σας, για να νιώσουν κοντά τους την παρουσία του αγαπημένου τους ασπρομάλλη γέροντα, είναι τα εξής:
Προσωποποιημένο βίντεο!
Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε στα τρελιάρικα ξωτικά μερικές μικρές αλλά απαραίτητες πληροφορίες για το μικρό σας μαζί με φωτογραφίες του. Σαν από θαύμα , μέσα σε λίγα μόλις λεπτά – προκύπτει ένα μοναδικό βίντεο με απαράμιλλα ρεαλιστικές και συνάμα μαγικές εικόνες από τη ζωή και τη δράση του Αι-Βασίλη.
O αγαπημένος Άγιος των παιδιών απευθύνεται στο παιδί σας με άμεσο και ολοζώντανο τρόπο εκπλήσσοντας ευχάριστα το παιδί με στοιχεία και λεπτομέρειες από την ίδια του τη ζωή! Δείτε ένα παράδειγμα εδώ!
Προσωποποιημένο τηλεφώνημα!
Το τηλέφωνο θα χτυπήσει και…η βαριά φωνή του Άγιου Βασίλη θα φτάσει στα αυτιά των παιδιών σας για μια συνομιλία γεμάτη εκπλήξεις! Ο Άγιος Βασίλης λέει το όνομα του παιδιού και την πόλη που μένει. Ακούστε ένα παράδειγμα εδώ!
Προσωποποιημένο γράμμα!
Γραμμένο από τον ίδιο τον Άγιο Βασίλη. Το γράμμα θα έρθει σε εσάς με τα προσωπικά στοιχεία του παιδιού σας και εκείνο θα νιώσει κοντά του την ύπαρξη του αγαπημένου γεράκου!
Για να φέρετε τον Αϊ Βασίλη κοντά στο παιδάκι σας και να ζήσει ολοκληρωμένα το όνειρο και την μαγεία των Χριστουγέννων, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:
–  Κάντε «κλικ» στο www.santaletter.gr
–  Επιλέγετε ένα από τα 3 πακέτα (Βασικό, Χρυσό, Πλατινένιο) που περιέχει μαγικές εκπλήξεις και δώρα!
–  Προσαρμόζετε τα προσωπικά στοιχεία του παιδιού.
–  Προσθέτετε τα στοιχεία επικοινωνίας και άμεσα έχετε την δυνατότητα να κατεβάσατε το βίντεο στον υπολογιστή σας, η να ενεργοποιήσετε το τηλεφώνημα από τον άγιο Βασίλη. Το προσωποποιημένο γράμμα από τον άγιο Βασίλη με τα σχετικά δωράκια θα σταλεί το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου.
Τόσο απλά… τόσο μαγικά!  Ho ho ho…