Η καλύτερη συνταγή για ψωμί μπανάνας!  Υλικά 1/2 φλιτζάνι βούτυρο 1 κούπα ζάχαρη 2 αυγά, χτυπημένα 3 μπανάνες, ψιλοκομμένες (για πιο ζουμερό και νόστιμο αποτέλεσμα, δοκιμάστε 4 μπανάνες) 1 1/2 φλιτζάνι αλεύρι 1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1/2 κουταλάκι του γλυκού βανίλια Εκτέλεση 1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 350º / 180º. 2. Ανακατέψτε μαζί το βούτυρο και τη ζάχαρη. 3. Προσθέστε τα αυγά και τις θρυμματισμένες μπανάνες και ανακατέψτε καλά. 4. Κοσκινίστε αλεύρι, σόδα και αλάτι. Προσθέστε τα στο κρεμώδες μίγμα. Προσθέστε βανίλια. 5. Αναμίξτε μόνο μέχρι να συνδυαστούν. Μην ανακατεύετε άλλο. 6. Ρίξτε σε λαδωμένο και αλευρωμένο τηγάνι. 7. Ψήστε σε 350º / 180º για 55 λεπτά. 8. Διατηρήστε το στο ψυγείο.