Όταν ο Walker Colt Pruett ήρθε στον κόσμο στις 25 Απριλίου 2014 ζύγιζε μετά βίας μισό κιλό. Τις πρώτες 80 μέρες της ζωής του τις πέρασε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Νεογνών του «Forsyth Medical Center» στη Βόρεια Καρολίνα, με τους γονείς του Erica και Jared Pruett να είναι συνεχώς στο πλευρό του.

Μαζί τους και η επαγγελματίας φωτογράφος Deneen Bryan, με την κάμερα ανά χείρας. Είχε βιώσει κι η ίδια μια αντίστοιχη εμπειρία, ως μαμά 6 παιδιών, και ήξερε καλά πώς είναι να περνάς μερόνυχτα στο νοσοκομείο ελπίζοντας στη ζωή του μωρού σου. Βέβαια, δυστυχώς, στην περίπτωση της δικής της κόρης η μάχη χάθηκε μετά από 6 μήνες. Εκείνη, όμως, με τον καιρό κατάφερε να μετατρέψει την προσωπική της τραγωδία σε κάτι πολύ όμορφο για τους άλλους γονείς, όπως οι Pruetts.   

Ίδρυσε, λοιπόν, τον Οργανισμό «Capturing Hopes Photography», που αναλαμβάνει να φωτογραφίζει τα πρόωρα μωράκια -όπως τον Walker- κατά τη διάρκεια της νοσηλείας τους, παρέχοντας στους γονείς τη δυνατότητα να κρατήσουν ζωντανές αυτές τις τόσο πολύτιμες στιγμές, χωρίς κανένα κόστος.

Η Deenan ήταν με το Walker και τους γονείς του στο νοσοκομείο για να απαθανατίσει όλα αυτά μοναδικά πρώτα στάδια της εξέλιξής του, που είναι τόσο σπουδαία για τα πρόωρα μωρά: Την πρώτη φορά που οι γονείς του μπορούσαν να τον κρατήσουν στην αγκαλιά τους, την πρώτη μέρα χωρίς τον αναπνευστήρα, το πρώτο του κλάμα…

Συγκέντρωσε, λοιπόν, όλες αυτές τις φωτογραφίες, και έφτιαξε ένα υπέροχο βιντεάκι, που δείχνει αυτό το θαυμαστό ταξίδι του μικρού Walker. Απολαύστε το και συγκινηθείτε ελεύθερα…