Η 36χρονη σταρ πρόσφατα εμφανίστηκε στο ξενοδοχείο «Langham Huntington» της Καλιφόρνια, όπου συμμετείχε στη συνέντευξη τύπου για την προώθηση του τηλεοπτικού ριάλιτι τραγουδιού «The Voice», στο οποίο είναι ένα από τα τρία μέλη της κριτικής επιτροπής. Η εμφάνισή της ήταν εντυπωσιακή, αφού το σώμα της δεν θύμιζε καθόλου γυναίκα που γέννησε μόλις τρεις μήνες πριν.

«Το να χάσω τα κιλά της εγκυμοσύνης ήταν κάτι αρκετά αγχωτικό», δήλωσε στους δημοσιογράφους η όμορφη Σακίρα. «Το ήξερα ότι έπρεπε να επιστρέψω εδώ για τα γυρίσματα δύο μήνες μετά τον ερχομό του μικρού Μίλαν. Δυστυχώς, δεν μπορούσα να απολαύσω τους δικούς μου 4 μήνες λοχείας όπως συμβαίνει σε όλες τις υπόλοιπες μαμάδες στον κόσμο. Δεν θέλω να παραπονιέμαι, απλά πρόκειται για μια διαδικασία γεμάτη προκλήσεις», εξομολογείται. «Νομίζω πως οι μαμάδες και οι γιαγιάδες μας δεν βίωναν αυτή την πίεση που οι γυναίκες της σημερινής εποχής αντιμετωπίζουν μετά από τον ερχομό ενός παιδιού. Ο μπαμπάς μου λέει ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο σε μια γυναίκα από… λίγο κρέας γύρω από τα κόκαλα. Οπότε, ήθελε τη γυναίκα του με λίγα παραπάνω πιασίματα. Η μαμά μου δεν αναγκάστηκε ποτέ να επιστρέψει στο προ εγκυμοσύνης βάρος της – κι ούτε το έκανε», συνεχίζει η διάσημη τραγουδίστρια.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω φτάσει ακόμα στον τελικό στόχο, μου έχουν μείνει λίγα τελευταία κιλάκια. Αλλά με τη βοήθεια της Zumba, θα τα χάσω κι αυτά. Πραγματικά, η Zumba ταιριάζει τέλεια στις ανάγκες μου. Ακόμα και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ήταν κάτι που εξακολουθούσα να κάνω. Βέβαια, τώρα με τα πολύωρα γυρίσματα για το ‘The Voice’ δεν μου μένει χρόνος για γυμναστική. Και τα ρεπό μου θέλω, φυσικά, να τα περνάω αποκλειστικά με το Μίλαν!», προσθέτει η πανευτυχής μαμά. (photo: www.startracks.com/visual)