Στο βίντεο που υπάρχει στη σελίδα η οποία δημιουργήθηκε ειδικά γι’ αυτό το σκοπό, οι δυο τους, αγκαλιασμένοι, στέλνουν το δικό τους μήνυμα: «Όπως όλοι ξέρετε, σύντομα θα έρθει στον κόσμο το πρώτο μας παιδί. Για να γιορτάσουμε τη γέννησή του οργανώσαμε ένα “ψηφιακό” baby shower σε συνεργασία με τη Unicef. Αντί για δώρα για το δικό μας παιδί, σας παρακαλούμε να προσφέρετε στήριξη στα μωρά που ζουν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας  σε όλο τον πλανήτη. Χάρη σ’ εσάς θα συγκεντρωθούν τρόφιμα, εμβόλια και άλατα κατά της αφυδάτωσης που θα σώσουν τη ζωή εκατοντάδων χιλιάδων παιδιών σε όλο τον κόσμο».

Στη σελίδα του baby shower για το μωρό της Σακίρα, μπορείτε να περιηγηθείτε ψηφιακά σε ένα παιδικό δωμάτιο και κάνοντας κλικ πάνω σε διάφορες εικόνες να μάθετε περισσότερα για τα προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν εκατομμύρια παιδιά στον κόσμο, να κάνετε δωρεές και να στείλετε τις ευχές σας στους διάσημους σταρ -αλλά και σε όλα τα μωρά και τους γονείς του κόσμου. 

Επιπλέον, μοιράζοντας το περιεχόμενο της σελίδας μέσω των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης, μεταφέρετε το μήνυμα της Σακίρα και του Πικέ στους φίλους σας και κερδίζετε πόντους -όσους περισσότερους μαζέψετε τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες έχετε να γίνετε “πρωταθλητές της Unicef” και να κερδίσετε cd υπογεγραμμένα από τη Σακίρα και στολές και μπάλες της Barcelona, της ομάδας στην οποία αγωνίζεται ο Ζεράρ Πικέ.