Το Live Love και η Χαριλένα Γιατρά, αποτυπώνουν το ελληνικό καλοκαιρινό τοπίο σε tailor-made χειροποίητες δημιουργίες, σχεδιασμένες εξ ολοκλήρου για να σας προσφέρουν τον πλέον ονειρικό γάμο, σε οποιαδήποτε γωνιά της Ελλάδας επιλέξετε.

Εμπνεόμενη από τις φυσικές ομορφιές των νησιών μας, η Χαριλένα Γιατρά χρησιμοποιεί το μοναδικό σκηνικό που προσφέρουν για να δημιουργήσει ξεχωριστές προτάσεις για την κάθε πτυχή του γάμου σας. Από τις προσκλήσεις, τη διακόσμηση της εκκλησίας και του χώρου της δεξίωσης, έως το art de la table και τις μπομπονιέρες, οι προτάσεις της Χαριλένας επενδύονται με πρωτότυπα υλικά από την Ελληνική φύση, όπως καμβάδες, σχοινιά, βότσαλα, αρωματικά βότανα και φυτά, γιρλάντες από λουλούδια, ξύλινες καρδιές, καραβάκια, αστερίες και άλλα στοιχεία από τη θάλασσα και την ύπαιθρο.

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες του Live Love και η Χαριλένα Γιατρά προσφέρουν κάθε τύπου υπηρεσία που σχετίζεται με την επιτυχημένη διοργάνωση του γάμου, της βάφτισης, αλλά και κάθε τύπου event που θέλετε να σας κάνει να νιώθετε ξεχωριστοί. Το προσωπικό σας γούστο παίρνει μορφή μέσα από τα σχέδια που θα δημιουργηθούν αποκλειστικά για να σας εξασφαλίσουν τη μοναδικότητα που σας αξίζει.

Στο show room στην Κηφισιά, αλλά και μέσα από το site της www.livelove.gr, η Χαριλένα μάς προτείνει σειρά ιδεών, ρούχων βάφτισης & χειροποίητων πραγμάτων που σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητα. Εμπιστευτείτε το Live Love για την πραγματοποίηση της δικής σας, μοναδικής στιγμής. Το Live Love και η Χαριλένα Γιατρά μάς τα προσφέρουν όλα σε ένα! Επισκεφτείτε το μοναδικό show room – εργαστήρι της Χαριλένας στην Κηφισιά & σχεδιάστε μαζί της με μολύβι και χαρτί τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής σας.

Live Love by Harilena Giatra, Λεωφ. Κηφισίας 254, Κηφισιά, Τηλ.: 210-8086936 (κατόπιν ραντεβού).