Ζώντας μαζί με ένα 5χρονο και ένα 2χρονο κάτω από την ίδια στέγη δεν είναι πολύ εύκολη υπόθεση, μιας και οι ισορροπίες διαρκώς διαταράσσονται – κάτι που η διάσημη ηθοποιός έχει αρχίζει πλέον να βιώνει έντονα.

«Οι ανάγκες τους είναι κάπως διαφορετικές τώρα», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «People» για τις κόρες της Όνορ και Χέβεν. «Μπαίνουν σιγά-σιγά στην ηλικία που τις αρέσει να παίζουν μαζί, αλλά και να τσακώνονται, κάτι που κάποιες φορές έχει και πλάκα. Συχνά, η μία κλέβει πράγματα της άλλης ή καταστρέφει ένα παιχνίδι της σε ανύποπτο χρόνο», προσθέτει.

Όπως παραδέχεται χαμογελώντας η 32χρονη μαμά, δεν είναι περίεργη αυτή τους η συμπεριφορά, ούτε την ανησυχεί ιδιαίτερα, καθώς και η ίδια μεγάλωσε με έναν αδερφό και έκανε ακριβώς τα ίδια, οπότε δεν της είναι δύσκολο να καταλάβει πώς νιώθουν οι κόρες της. Αυτό που δεν της είναι εύκολο να καταλάβει είναι το πώς ακριβώς πρέπει να αντιμετωπίσει μια τέτοια κατάσταση, όπου εμπλέκονται δύο τόσο χαριτωμένα και αγαπημένα της μουτράκια.

«Τους λέω, λοιπόν: ‘Σταθείτε όρθιες στη γωνία με το πρόσωπο στον τοίχο’. Η μικρή μου, μόλις περάσουν 15 δευτερόλεπτα, λέει: ‘Οκ, το έκανα!’, κι εγώ της απαντώ: ‘Στάσου, δεν αποφασίζεις εσύ!’. Η μεγάλη μου, από την άλλη, κάθεται λίγο περισσότερο, περίπου 1-2 λεπτά».

Και παρόλο που οι ασκήσεις πειθαρχίας δεν είναι και το… καλύτερό της, για ένα πράγμα είναι απόλυτα σίγουρη ως γονιός: «Κάθε μέρα που περνάει, το μόνο πράγμα που θέλω είναι να είναι εκείνες χαρούμενες κι ευτυχισμένες. Δεν με νοιάζει τίποτα άλλο, παρά να μεγαλώσουν και να γίνουν σωστοί άνθρωποι». (photos: visual hellas)