Εμείς οι «κοινοί θνητοί» δεν έχουμε συχνά τη δυνατότητα να ρίξουμε έστω και μια ματιά στα παλάτια των celebrities, μιας και εκείνοι επιλέγουν να κρατούν τις πόρτες τους ερμητικά κλειστές. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν ισχύει για τη γλυκιά Τζέσικα Άλμπα, η οποία με χαρά άνοιξε τις πόρτες του σπιτιού της μαζί με τις κόρες της, επιτρέποντάς μας να πάρουμε μια μικρή γεύση από την υπέροχη καθημερινότητά της.    

Η 32χρονη ηθοποιός, μετά από πρόσκληση του «Domainehome.com», ανέλαβε το ρόλο της φιλόξενης οικοδέσποινας στη διώροφη μονοκατοικία της στο Μπέβερλι Χιλς, προκειμένου να μάθουμε περισσότερα για την οικογενειακή ζωή τους.

Η πανευτυχής μαμά πόζαρε μαζί με τις δύο κόρες της, την 5χρονη Όνορ και τη μόλις 1 έτους Χέβεν, οι οποίες έδειξαν να νιώθουν ιδιαίτερα άνετα μπροστά στο φακό. 

Σε μία από τις φωτογραφίες, βλέπουμε την Τζέσικα να ετοιμάζει μια υγιεινή σαλάτα για το γεύμα τους. Φορώντας ένα ροζ αμάνικο πουκάμισο, η μελαχρινή ηθοποιός ακτινοβολεί από ευτυχία και υγεία, επιβεβαιώνοντας τον άκρως υγιεινό τρόπο ζωής που έχει επιλέξει να ακολουθεί τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της.    

Παράλληλα με την υποκριτική, η διάσημη μαμά διευθύνει τη δική της εταιρεία «The Honest Company», όπου καταπιάνεται με νέους εναλλακτικούς τρόπους καθαριότητας του σπιτιού αλλά και με οικολογικά βρεφικά προϊόντα. Μάλιστα, πρόσφατα κυκλοφόρησε και το βιβλίο της «The Honest Life», στο οποίο προτείνει τις δικές της ιδέες και αρχές για έναν υγιεινό τρόπο ζωής που όλοι μπορούμε εύκολα και απλά να υιοθετήσουμε.

Όλα όσα περιγράφει σε αυτό είναι πράγματα που η ίδια έκανε πράξη πρώτα στο δικό της σπιτικό, το οποίο απέκτησε μαζί με το σύζυγό της Κας Γουόρεν λίγο καιρό πριν γεννηθεί η Όνορ το 2008.

Η ίδια είναι οπαδός των οικολογικών βαφών και επίπλων, γι’ αυτό επιλέγει να βάζει στο σπίτι της προϊόντα προσεγμένα και ειδικά κατασκευασμένα. «Νομίζω πως στις μέρες μας η μαζική παραγωγή στους περισσότερους τομείς έχει ρίξει αισθητά την ποιότητα, γεγονός που απειλεί σοβαρά την υγεία τη δική μας, και κυρίως των παιδιών μας. Επίσης, μου αρέσει να υπάρχει μια ιστορία πίσω από κάθε αντικείμενο, να έχει φτιαχτεί για κάποιο λόγο και να κρύβει ζωή η δημιουργία του», δηλώνει η όμορφη ηθοποιός.

Επιπλέον, το να χρησιμοποιεί κάποιος έπιπλα από δεύτερο χέρι είναι μία πολύ καλή μορφή ανακύκλωσης, κάτι που η διάσημη μαμά προασπίζεται με σθένος. Γι’ αυτό επέλεξε για το υπνοδωμάτιο της Χέβεν έναν μπουφέ τον οποίο προμηθεύτηκε από μια αντικερί και μετέτρεψε σε ένα ιδιαίτερης αξίας έπιπλο μετά από ειδική επεξεργασία. Τέλος, στην προσωπική της συλλογή συμπεριλαμβάνεται και ένα μυθικό κομμάτι, μια πολυθρόνα η οποία ανήκε στο συγγραφέα του θρυλικού «The Great Gatsby» Σκοτ Φιτζέραλντ!