Παρόλο που ζούμε σε μια κοινωνία που συνεχώς εξελίσσεται, είναι αλήθεια ότι κάποια πράγματα παραμένουν αναλλοίωτα στο χρόνο. Η αντιμετώπιση του γυναικείου φύλου σε θέματα που αφορούν την επαγγελματική του ανέλιξη σε θέσεις εξουσίας είναι ένα από αυτά. Ως απάντηση, λοιπόν, σε αυτό το παρωχημένο κατεστημένο, μια ομάδα γνωστών κι επιτυχημένων γυναικών από όλο τον κόσμο συνεργάζεται σε μια δυναμική εκστρατεία υπέρ των νέων κοριτσιών, με τίτλο «Ban Bossy». Σκοπός της να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να μη χρησιμοποιούν τη λέξη «bossy» (δυναστικός) για να περιγράψουν νέες κοπέλες, μιας και ο χαρακτηρισμός αυτός έχει αρνητικά πρόσημα κι επιδρά κατασταλτικά στην αυτοπεποίθηση και τις φιλοδοξίες τους.

Διάσημες μαμάδες όπως οι Μπιγιόνσε, Τζένιφερ Γκάρνερ, Βικτόρια Μπέκαμ, Αλίσια Κις και Τζέιν Φόντα, οι διάσημες σχεδιάστριες μόδας Ντιάν φον Φίρστενμπεργκ και Τόρι Μπερτς, γυναίκες με σπουδαία πολιτική καριέρα, όπως η πρώην Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Κοντολίζα Ράιζ, και φυσικά η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες εθελόντριες και εθελοντές της παγκόσμιας καμπάνιας.

«Το να σου κολλούν μια ταμπέλα, έχει σημασία», δηλώνει χαρακτηριστικά η Τζένιφερ Γκάρνερ στο συγκεκριμένο διαφημιστικό σποτ. Η Μπιγιόνσε, από την άλλη, η οποία έχει τονίσει ήδη στην κόρη της Μπλου Άιβι ότι, αν θέλει, μπορεί να γίνει πρόεδρος της χώρας μια μέρα, συνοψίζει το μήνυμα της εκστρατείας σε μία και μοναδική φράση: «I’m not bossy, I’m the Boss»!