Έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο της «Βασίλισσας της Ποπ» και της το αναγνωρίζουν όλοι. Πρόσφατα, αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνατότητές της σε έναν τελείως άγνωστο τομέα για εκείνη, και να μοιραστεί με τον κόσμο πολύ προσωπικές εμπειρίες από τη ζωή της. Έτσι, η 16η Φεβρουαρίου 2013 ήταν η μέρα πρεμιέρας για το αυτοβιογραφικό της φιλμάκι, σε δική της παραγωγή. Αυτά είναι μερικά από τα λόγια της για αυτό το υπέροχο ταξίδι που λέγεται «ζωή»:

1. Είναι καλό να ξέρεις πότε πρέπει να θέσεις όριαΕίναι σημαντικό να αναγνωρίζουμε πότε χρειαζόμαστε χρόνο για εμάς, να κρατάμε τις αποστάσεις από οποιονδήποτε στη ζωή μας -είτε είναι γονιός είτε σύντροφος είτε φίλος είτε συνάδερφος- και να βρίσκουμε το θάρρος να το ζητάμε.

2. Το να εκφράζεις τις αδυναμίες σου είναι ανθρώπινοΔεν είναι εύκολο να κρατάμε πάντα τις ισορροπίες και να δείχνουμε δυνατοί. Έρχονται στιγμές που αισθανόμαστε ευάλωτοι και ανήμποροι να διαχειριστούμε μια κατάσταση. Αφήστε τους ανθρώπους γύρω σας να δουν τα «ψεγάδια» σας και τους ενδεχόμενους φόβους σας. Ίσως και να μπορούν να σας βοηθήσουν… δεν υπάρχει τίποτα πιο ανθρώπινο από αυτό.

3. Οι γυναικείες κουβέντες είναι άκρως θεραπευτικέςΚάθε γυναίκα γνωρίζει τη σημασία της «κολλητής» στη ζωή της. Όσο καλή κι αν είναι η σχέση με το σύντροφό της, η επικοινωνία και οι κουβέντες μεταξύ γυναικών είναι τόσο σημαντικές στο ταξίδι της αναζήτησής μας. Μόνο μια γυναίκα μπορεί να καταλάβει πώς νιώθει μια άλλη γυναίκα!

4. Η γυναικεία αλληλεγγύη είναι θέμα αρχής«Δεν είναι εύκολο να είσαι γυναίκα. Είναι τόση πολλή η πίεση, και συχνά χρειαζόμαστε αλληλοϋποστήριξη. Όλες έχουμε τα προβλήματά μας, όμως είναι φυσιολογικό να έχουμε και ανασφάλεια, αλλά και τη στήριξη η μία της άλλης».

5. Είναι απαραίτητη η συμβολή των γυναικών στη διαμόρφωση της κουλτούρας μας «Οι γυναίκες σήμερα πρέπει να δουλεύουν πολύ σκληρά για να τα βγάλουν πέρα. Είναι πραγματικά πολύ άδικο να τις δίνονται λιγότερες ευκαιρίες από ό,τι στους άντρες, ή ακόμη και χαμηλότερες αμοιβές. Γιατί -ας το παραδεχτούμε- τα χρήματα είναι αυτά που δίνουν στους άντρες την εξουσία, ώστε να εξαρτώνται από αυτούς οι αξίες μας, ο ορισμός του σέξι ή του τι είναι γυναικείο ή όχι. Και τελικά, δεν έχει να κάνει με την ισότητα, αλλά με τον τρόπο σκέψης. Οφείλουμε να επαναπροσδιορίσουμε την αντίληψή μας για το πώς βλέπουμε τους εαυτούς μας».

6. Η σχέση με τους γονείς μας είναι καθοριστική στη ζωή μαςΚάθε άνθρωπος έχει ως σημείο αναφοράς στη ζωή του τις ρίζες του. Οι οικογενειακοί δεσμοί είναι καθοριστικοί για την εξέλιξή μας και όλα όσα μαθαίνουμε από τους γονείς μας είναι μαθήματα ζωής. Ας αξιοποιήσουμε, λοιπόν, στο βαθμό που ο καθένας μας μπορεί, καθετί από τη σχέση μας μαζί τους!

7. Διάλεξε ένα σύντροφο που σε κάνει χαρούμενη«Είναι το όνειρο κάθε γυναίκας να ζει με έναν άνθρωπο που την αγαπά χωρίς προϋποθέσεις και να της το δείχνει». Η συντροφικότητα μας κάνει καλύτερους και η αίσθηση της μοναδικότητας είναι η κινητήριος δύναμη για κάθε επόμενο βήμα μας στη ζωή.

8. Μη φοβάσαι να εκφράζεις τα θέλω σουΌταν έχεις μια άποψη για οτιδήποτε σε αφορά, μη διστάζεις να μιλήσεις και να την υπερασπιστείς. «Οι περισσότερες γυναίκες είναι υπερβολικά δοτικές και συμβιβάζονται εύκολα. Συχνά φοβούνται την κριτική των άλλων και είναι ενοχικές. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Αγάπα τον εαυτό σου με τα ελαττώματά του, και μη σπουδαιολογείς τόσο τη γνώμη των άλλων για σένα». Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους!