Η Οργάνωση κατά του bullying «Singapore’s Coalition Against Bullying for Children and Youth» κυκλοφόρησε ένα πρωτότυπο βίντεο, που μικραίνει κάθε φορά που το μοιράζεσαι.

Το ασπρόμαυρο βίντεο δείχνει ένα αγόρι που το κοροϊδεύουν στο σχολείο. «Δεν νιώθω ασφαλής πουθενά… Νιώθω ολομόναχος», δηλώνει με παράπονο.

Αυτό το βίντεο, του οποίου η αρχική εκδοχή διαρκεί σχεδόν 2 λεπτά, έχει σχεδιαστεί με τέτοιον τρόπο, ώστε, κάνοντάς το «share» στο Facebook, να μικραίνει. Έτσι, ο επόμενος viewer βλέπει μία νέα εκδοχή του, κατά ένα μιλιδευτερόλεπτο (0,001 δευτερόλεπτο) μικρότερη. Και η διαδικασία αυτή συνεχίζεται κάθε φορά που το μοιράζεσαι στο Facebook.

Τελικά, το βίντεο θα συρρικνωθεί μέχρι να γίνει μία μόνο εικόνα, την οποία επίσης μπορείς να κάνεις «share». Η ιδέα πίσω από αυτήν την καμπάνια είναι πως, όσο περισσότερο μιλάμε για το bullying, τόσο το εξαλείφουμε.

Το όνομα της συγκεκριμένης καμπάνιας είναι «Share it to end it. Μέχρι στιγμής το βίντεο έχει μοιραστεί περισσότερες από 71.905 φορές, σύμφωνα με τη σελίδα της καμπάνιας. Μπορείς κι εσύ να βοηθήσεις… Μοιράσου το!