Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να επιλέξουν οι μαμάδες και οι μπαμπάδες του κόσμου πώς θα μεγαλώσουν τα παιδιά τους: από το babywearing και το καρότσι μέχρι το θηλασμό και το μπιμπερό, ή ακόμα και την αποχή ή όχι από την εργασία, την πιπίλα κτλ.

Όπως, όμως, δείχνει και το παρακάτω βίντεο, «όταν χρειαστεί πραγματικά, είμαστε όλοι στην ίδια πλευρά». Μέσα από την καμπάνια της «The Sisterhood of Motherhood», μεγάλη βρεφική εταιρία «θέλει να ενθαρρύνει τους γονείς να συμφιλιωθούν μεταξύ τους και να επικεντρωθούν στους κοινούς τους στόχους, και όχι στις διαφορές τους».

Στο βίντεο που ακολουθεί, με τίτλο «The Mother ‘Hood», διαδραματίζεται μια αντιπαράθεση ανάμεσα σε μαμάδες και μπαμπάδες που απεικονίζουν τους διαφορετικούς τρόπους ανατροφής των παιδιών, με το γνωστό επικριτικό ύφος και τις εκατέρωθεν αλληλοκατηγορίες. Όμως, μία στιγμή κινδύνου είναι αρκετή για να τους θυμίσει ότι ένα και μόνο πράγμα είναι αυτό που έχει σημασία για όλους ανεξαιρέτως τους γονείς: Η αγάπη τους για τα παιδιά τους!