Μερικές φορές, η μητρότητα μπορεί να σε φτάσει στα άκρα. Ειδικά τα πρώτα χρόνια είναι δύσκολα και εξαντλητικά. Τα νήπια είναι γεμάτα ενέργεια και ενθουσιασμό, ενώ η περιέργειά τους δεν σταματάει ποτέ. Μάλιστα, έχουν ένα εκπληκτικό ταλέντο να προκαλούν χάος όπου κι αν βρεθούν!

Όταν, λοιπόν, η κόρη της Mia άρχισε να περνά αυτή ακριβώς τη φάση, η αμερικανίδα φωτογράφος Anna Angenend αποφάσισε να απαθανατίσει όλες αυτές τις μοναδικές στιγμές του τέλειου χάους! Αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας είναι η δημιουργία μιας καταπληκτικής φωτογραφικής συλλογής με τίτλο: «Η ζωή μια μαμάς».

«Το να είσαι στο σπίτι και να μεγαλώνεις ένα παιδί είναι τόσο χαοτικό. Ζούμε μαμά και κόρη στο δικό μας μικρόκοσμο, και πραγματικά δεν ξέρω πόσο σωστά τα κάνω όλα. Είναι φυσιολογικό να την πιάνουν τα κλάματα μέσα στο σουπερμάρκετ; Είναι φυσιολογικό που το σπίτι μου είναι συνεχώς άνω-κάτω;», αναρωτιέται η ίδια.

Όλες αυτές οι… ιδιαίτερες στιγμές της μητρότητας, από το διακεκομμένο ύπνο μέχρι την απερίγραπτη ακαταστασία, αποτυπώνονται με μοναδικό τρόπο από το φακό της Anna και μας αποκαλύπτουν πώς πραγματικά είναι να μεγαλώνεις μικρά παιδιά!