Κυτταρίτιδα: Μια λέξη που μας προκαλεί ανατριχίλα στο άκουσμά της και μόνο, σωστά; Λοιπόν, τι θα λέγατε αν μαθαίνατε ότι υπάρχει κάτι για να μειώσετε αυτή την αντιαισθητική όψη φλοιού πορτοκαλιού στο δέρμα σας, που σας αναγκάζει να φοράτε παντελόνι ακόμα και μέσα στον καύσωνα;

Όπως αποδεικνύεται τελικά, κάτι τόσο απλό όπως το να πίνετε περισσότερο νερό και να διατηρείτε τον οργανισμό σας καλά ενυδατωμένο μπορεί να βελτιώσει την υφή του δέρματός σας.

Και φαίνεται λογικό. Αρκεί να σκεφτείτε τι συνέπειες έχει η αφυδάτωση π.χ. στα σταφύλια, για να καταλάβετε πόσο σημαντικό είναι να κρατάτε τα ποσοστά ενυδάτωσης του οργανισμού σας σε υψηλά επίπεδα. 

Λίγο νερό θα πρέπει να είναι το πρώτο πράγμα που θα καταναλώνετε καθημερινά, σύμφωνα με τους ειδικούς. Κι αν αυτό δεν σας ακούγεται ιδιαίτερα ευχάριστο, μπορείτε να προσθέσετε μια φέτα λεμόνι για να του δώσετε λίγη γεύση.

Όμως, πόσο νερό είναι αρκετό; Σύμφωνα με το «Health Ambition», η μέση γυναίκα θα πρέπει να πίνει 2,7 λίτρα ή 11 ποτήρια νερό τη μέρα. Συν του ότι θα κάθεται λιγότερο, μιας και θα πρέπει να πηγαινοέρχεται κάθε τόσο στην τουαλέτα!