Αν έχετε γεννήσει κανονικά, στις μέρες σας, τότε το πιο πιθανό είναι να φέρατε στον κόσμο ένα φυσιολογικό σε μέγεθος μωρό. Αν, όμως, βιώσατε έναν πρόωρο τοκετό, τότε θα ξέρετε από πρώτο χέρι πόσο μικροσκοπικό μπορεί να γεννηθεί ένα μωράκι.

Όπως συνέβη στην περίπτωση της Jen G., η οποία μετά από απανωτές επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της έφερε πρόωρα στον κόσμο το τρίτο της παιδί. Η… βιαστική Alexandra, που γεννήθηκε στις 36 εβδομάδες, ζύγιζε λιγότερο από 2 κιλά ενώ το ύψος της δεν ξεπερνούσε τα 44 εκατοστά. Το μικροσκοπικό μέγεθος της νεογέννητης κόρης της ήταν κάτι που ήθελε οπωσδήποτε να θυμάται για πάντα η Jen, η οποία αποφάσισε να κρατήσει τις μνήμες ανεξίτηλες μέσα από το φωτογραφικό της φακό.

Έτσι, από την πρώτη στιγμή που επέστρεψε στο σπίτι από το μαιευτήριο άρχισε να απαθανατίζει κάθε στιγμή της ανάπτυξής της Alexandra. Και το αποτέλεσμα; Ένας τρυφερός λογαριασμός στο Instagram, με την αξιολάτρευτη μικρούλα δίπλα σε αντικείμενα που δείχνουν ξεκάθαρα το μέγεθός της. Δείτε πόσο μικροσκοπική είναι!