Αυτές οι πανέμορφες και σκερτσόζες πιτσιρίκες είναι η Megan και η Morgan.  Δύο 4χρονα δίδυμα κοριτσάκια από τη Φιλαδέλφεια τα οποία έχουν «ξεσηκώσει θύελλα» στο διαδίκτυο και στον κόσμο της μόδας.
«Αγαπούν τη μόδα και τους αρέσει να ντύνονται με τα ίδια ρούχα» δηλώνει η μαμά τους Stephanie Boyd, η οποία ανεβάζει φωτογραφίες των κοριτσιών στον λογαριασμό της στο Ιnstagram.
To ιδιαίτερα εντυπωσιακό στις ξεχωριστές αυτές λιλιπούτειες καλλονές είναι το απίστευτο χρώμα των ματιών τους, ένα διάφανο κρυστάλλινο γαλάζιο που σε αντίθεση με την μελαμψή επιδερμίδα τους πραγματικά αιχμαλωτίζει το βλέμμα και τις εντυπώσεις όσων τις αντικρίζουν. Η μία μάλιστα, η Morgan, κάνει ακόμα πιο παιχνιδιάρικη την αντίθεση με την σπάνια διαφορά στο χρώμα των ματιών της, αφού  το ένα είναι μαύρο και το άλλο καταγάλανο. Με αυτούς τους συνδυασμούς  λοιπόν δεν είναι καθόλου παράξενο  που τα διεθνή ΜΜΕ  τις αποθεώνουν με κάθε τους νέα ανάρτηση στο Instagram.
Το μόνο που ευχόμαστε στις δίδυμες κουκλίτσες του διαδικτύου, με δεδομένο ότι οι συνέπειες από  την έκθεση των παιδιών στον αδηφάγο κόσμο του life style και του μόντελινγκ δεν είναι πάντα θετικές, είναι η μητέρα τους να έχει τη σύνεση και τη φρόνηση να  προφυλάξει όσο μπορεί την παιδικότητα και την αθωότητά τους που σίγουρα αξίζει πολύ περισσότερο από τις χαριτωμένες φωτογραφίες τους στο διαδίκτυο…