Υλικά: 350 γραμμάρια καρύδια, κομμένα στη μέση 270 γραμμάρια ζάχαρη 3 μεγάλα αυγά ξύσμα και χυμό από 1/2 λεμόνι Εκτέλεση: Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 οC Καλύπτουμε τρεις λαμαρίνες με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος Σκορπίζουμε τα καρύδια σε μια λαμαρίνα και τα ψήνουμε για 7 λεπτά Τα αλέθουμε στο multi μαζί με 50 γραμμάρια ζάχαρη Σε ένα μπολ χτυπάμε με το μίξερ τα αβγά με τη ζάχαρη σε υψηλή ταχύτητα, ώσπου να γίνουν ένα κρεμώδες μείγμα Προσθέτουμε το ξύσμα, το χυμό και το μείγμα με τα καρύδια και ανακατεύουμε καλά Βάζουμε στις λαμαρίνες κουταλιές ζύμης, αφήνοντας 4 εκατοστά απόσταση μεταξύ τους Ψήνουμε για 12 – 15 λεπτά Τα μεταφέρουμε σε σχάρα και αφήνουμε να κρυώσουν Καλή επιτυχία!
30 Νοεμβρίου 2015 | 15:59
Πρόσφατα Άρθρα
Μαγειρίτσα
4 Μαΐου 2024, 08:00
Ζαχαρένα Σύμης
3 Μαΐου 2024, 08:00
Λαμπροκουλούρα, το ψωμί του Πάσχα
2 Μαΐου 2024, 08:00
Γαρδουμπάκια με χόρτα εποχής
1 Μαΐου 2024, 04:55
Χταπόδι ψητό με φάβα-μαγιονέζα
30 Απριλίου 2024, 08:00
Μακαρόνια με τόνο και λιαστή ντομάτα
29 Απριλίου 2024, 08:00
Tacos με γαρίδες και αβοκάντο
28 Απριλίου 2024, 08:00
Μαρμελάδα ανανά
27 Απριλίου 2024, 08:00
Μακαρόνια με κοτόπουλο και λιαστή ντομάτα
26 Απριλίου 2024, 08:00
Μπισκότα με φυστικοβούτυρο
25 Απριλίου 2024, 08:00
Υγιεινά νουντλς
24 Απριλίου 2024, 08:00
Σαλάτα με τόνο και φακές
23 Απριλίου 2024, 08:00
Χωριάτικη ομελέτα
22 Απριλίου 2024, 08:00
Γιαπράκια από την Κω
21 Απριλίου 2024, 08:00
Υγιεινό grilled cheese σάντουιτς
20 Απριλίου 2024, 08:00