Η Jenna και η Jillian γεννήθηκαν τον Μάιο του 2014 στο Άκρον του Οχάιο. Αυτό που κάνει την γέννησή τους ιδιαίτερα ξεχωριστή είναι ότι μοιράστηκαν τον ίδιο αμνιακό σάκο, κάτι που αυξάνει τις πιθανότητες επιπλοκών (οι μονοαμνιακές  είναι περίπου  1 στις 10.000 κυήσεις).
Η μητέρα τους η Sarah είχε περάσει 57 ημέρες στο κρεβάτι για να ελαχιστοποιηθούν οι κίνδυνοι. Οι γιατροί είχαν πει στους γονείς ότι το πιο πιθανό ήταν να γεννήσει πρόωρα τα κοριτσάκια της περίπου στην 32η  ή 34η  εβδομάδα της κύησης.  Έτσι κι έγινε, οι δίδυμες αδελφούλες γεννήθηκαν πρόωρα και πέρασαν κάποιες μέρες στη νεογνική μονάδα πριν πάνε στο σπίτι τους.  Τα δίδυμα γεννήθηκαν με διαφορά 45 δευτερολέπτων και μόλις οι γιατροί τα έβαλαν κοντά, αυτά ένωσαν τα χέρια αφήνοντας όλους έκπληκτους μέσα στην αίθουσα τοκετού.

Μέχρι τη στιγμή που έγιναν ενός έτους, η Jenna και η Jillian πιάνονταν από το χέρι σε κάθε ευκαιρία. Δύο χρόνια μετά, οι αδελφές εξακολουθούν να είναι αχώριστες και στο παιχνίδι αλλά και στις σκανδαλιές. Δεν τους αρέσει να αποχωρίζονται και όταν γίνεται αυτό αναζητά η μία την άλλη αμέσως. Είναι πολύ δεμένες μεταξύ τους. Παρόλα αυτά έχουν αναπτύξει διαφορετικές προσωπικότητες. Η Jenna είναι περισσότερο προσεκτική, ενώ η Jillian είναι περισσότερο ανήσυχη. Αν η μια αρχίσει να κλαίει, η άλλη θα προσπαθήσει να την παρηγορήσει με ένα τρίψιμο στην πλάτη ή με ένα αγκάλιασμα ή να της βρει μια πιπίλα.