Mαμά υπάρχει Αϊ Βασίλης;
Δεν  υπάρχει άλλη ερώτηση που η απάντησή της να γεννάει τόσα συναισθήματα μαγικά, τόση ανεξάντλητη χαρά και λαχτάρα στις καρδιές των παιδιών.
Ο κατακόκκινος ροδαλός Άγιος των χριστουγεννιάτικων ονείρων μας με όλο το σκηνικό αξέχαστης προσμονής και ακόμα πιο αξέχαστης εκπλήρωσης που τον συνοδεύει αιώνες τώρα, σαν τον απόλυτο γιορτινό μύθο ή σαν το πιο επτασφράγιστο μυστικό των παιδιών σε όλο τον κόσμο, θα συγκινεί πάντα και θα γεμίζει τις καρδιές όλων, μικρών και μεγάλων με το πιο αγνό δώρο
Το δώρο της αγάπης που το πιο μαγικό βράδυ του χρόνου,  κατεβαίνει στη γη  από τον ουρανό, δίνει τα πάντα, εκπληρώνει τις επιθυμίες μας και το μόνο που ζητάει είναι τόσο απλό,  όσο η λαχτάρα ενός μικρού παιδιού.
Ζεστό γάλα και λίγα σοκολατένια μπισκότα…..
Όλη αυτή την μαγεία και τα συναισθήματα χαράς και ευδαιμονίας που κατακλύζουν τα μικρά παιδιά βρίσκεται στο παρακάτω βίντεο.  Δείτε την αντίδραση του μικρού πιτσιρικά και συγκινηθείτε από την ευτυχία που νιώθει όταν βλέπει τα δώρα που του άφησε ο αγαπημένος του Άγιος. Μακάρι όλα τα παιδιά του κόσμου να είναι πάντα τόσο ευτυχισμένα!