Δραματική έκκληση για την σωτηρία του μόλις έξι μηνών γιου της, Ηλία -ο οποίος πάσχει από μια σπάνια ασθένεια που πλήττει το ανοσοποιητικό σύστημα του και πρέπει το γρηγορότερο δυνατόν να υποβληθεί σε μεταμόσχευση του μυελού των οστών-  απεύθυνε μέσω του «Εθνικού Κήρυκα» η Έβελιν (Ευαγγελία) Αργυροκαστρίτη η οποία διαμένει στο Μάκομπ του Μίσιγκαν.
O μικρούλης Ηλίας υποβλήθηκε σε πλείστες εξετάσεις και προ είκοσι περίπου ημερών διαγνώσθηκε ότι πάσχει από μια σπάνια ασθένεια που πλήττει το ανοσοποιητικό του σύστημα  και πρέπει το γρηγορότερο δυνατόν να υποβληθεί σε μεταμόσχευση του μυελού των οστών.
«Ο Ηλίας είναι αγωνιστής. Άντεξε όλες αυτές τις εξαντλητικές εξετάσεις και μάλιστα βγήκε νικητής και από την σπάνια μορφή πνευμονίας που προσβλήθηκε προ μερικών εβδομάδων. Είναι αγωνιστής και δίνει δύναμη και κουράγιο στην αδελφή του Ελένη, σε μένα, τον σύζυγό μου και όλους τους συγγενείς να κινήσουμε γη και ουρανό να βρούμε την ελάχιστη ποσότητα μυελού των οστών που απαιτείται και οποία θα του σώσει την ζωή», επεσήμανε η μαμά του.
Ο μόνος τρόπος για να αλλάξει αυτή η τραγική και δύσκολη κατάσταση είναι ένας, να βρεθεί δότης μυελού των οστών.
Η διαδικασία εύκολη και γρήγορη.
Επικοινωνείτε με το Όραμα Ελπίδας στο 210-7775615/6  ή μπαίνετε στην ιστοσελίδα τους στο: www.oramaelpidas.gr. Κάθε νομός, πόλη και  χωριό της Ελλάδας έχει κοντά του ένα κέντρο ή τμήμα νοσοκομείου που συνεργάζεται με το Όραμα Ελπίδας.
Εάν είστε από 18-45 και υγιείς κάντε αυτό το βήμα για να  γίνετε το μέλλον κάποιου που το έχει ανάγκη.
Ας χαρίσουμε στον μικρό Ηλία υγεία – ένα  μέλλον γεμάτο ζωή και κατακτήσεις.