Αν σας αρέσει να δοκιμάζετε νέες και συναρπαστικές γεύσεις, ένας από τους καλύτερους τρόπους για να γίνει αυτό είναι να γίνετε δημιουργική και να φτιάξετε το δικό σας σπιτικό παγωτό! Οι περισσότερες συνταγές, όμως, απαιτούν πολλά βήματα, συστατικά, εξοπλισμό και χρόνο που οι περισσότερες μαμάδες δεν έχουν. Αυτό το σπιτικό παγωτό απαιτεί μόνο τρία συστατικά και είναι τόσο αρκετά απλό που μπορεί να γίνει μέσα σε 5′!

Χρόνος προετοιμασίας: 5 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 6 ώρες Συνολικός χρόνος: 6 ώρες 5 λεπτά Μερίδες: 6 Υλικά 1 1/4 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος βαριά  2/3 φλιτζάνια ζαχαρούχο συμπυκνωμένο γάλα Γεύσεις της επιλογής σας, βλ. βήμα 3 για προτάσεις Εκτέλεση 1. Ρίξτε την κρέμα σε ένα μεσαίου μεγέθους μπολ και αρχίστε να χτυπάτε μέχρι η κρέμα να γίνει πηχτή και μαλακή. 2. Ρίξτε το γάλα στην κρέμα. 3. Ρίξτε τις γεύσεις τα αρώματα που θα θέλατε!  Εδώ είναι τα συστατικά που χρειάζονται για να κάνετε μερικές κλασικές γεύσεις: Για να κάνετε παγωτό βανίλιας: προσθέστε 2 κουταλάκια του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας Για να κάνετε παγωτό καφέ: προσθέστε 3 κουταλιές της στιγμιαίας σκόνης espresso Για να κάνετε παγωτό σοκολάτας με μέντα: προσθέστε 2 κουταλάκια του γλυκού εκχύλισμα μέντας και 1/4 φλιτζάνι σταγόνες σοκολάτας  Το μίγμα θα γίνει πιο αραιό καθώς αυτά τα συστατικά προστίθενται. 4. Ανακατέψτε το μίγμα μέχρι να γίνει πάλι πυκνό. 5. Ρίξτε το μίγμα σε αεροστεγές δοχείο και αφήστε να παγώσει για τουλάχιστον 6 ώρες. Καλή απόλαυση!