Η καλύτερη συνταγή για ψωμί μπανάνας! Υλικά 1/2 φλιτζάνι βούτυρο 1 κούπα ζάχαρη 2 αυγά, χτυπημένα 3 μπανάνες, ψιλοκομμένες (για πιο ζουμερό και νόστιμο αποτέλεσμα, δοκιμάστε 4 μπανάνες) 1 1/2 φλιτζάνι αλεύρι 1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1/2 κουταλάκι του γλυκού βανίλια Εκτέλεση 1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 350º / 180º. 2. Ανακατέψτε μαζί το βούτυρο και τη ζάχαρη. 3. Προσθέστε τα αυγά και τις θρυμματισμένες μπανάνες και ανακατέψτε καλά. 4. Κοσκινίστε αλεύρι, σόδα και αλάτι. Προσθέστε τα στο κρεμώδες μίγμα. Προσθέστε βανίλια. 5. Αναμίξτε μόνο μέχρι να συνδυαστούν. Μην ανακατεύετε άλλο. 6. Ρίξτε σε λαδωμένο και αλευρωμένο τηγάνι. 7. Ψήστε σε 350º / 180º για 55 λεπτά. 8. Διατηρήστε το στο ψυγείο.
Αφράτο ψωμί μπανάνας που θα λατρέψουν τα παιδιά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αλμυρά pancakes Αν θέλετε, σερβίρετε τα pancakes το ένα πάνω στο άλλο και βάλτε από πάνω ένα τηγανητό αυγό. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μπουρδέτο Το μπουρδέτο είναι ένα Κερκυραϊκό πιάτο με ψάρια που προέρχεται από τη Βενετία. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αγκινάρες παραγεμισμένες με ρύζι Μυστικό: Μαγειρεύουμε το φαγητό σε φαρδιά κατσαρόλα γιατί πρέπει να μείνουν όρθιες οι αγκινάρες. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κόκορας σάρτσα κρασάτος με χοντρό μακαρούνι & ζακυνθινό λαδοτύρι Το ζακυνθινό λαδοτύρι (στο νησί το αποκαλούν «ντόπιο») είναι ένα σκληρό πικάντικο τυρί από πρόβειο γάλα που ωριμάζει για... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ