Υλικά 4 φύλλα μαρούλι, ψιλοκομμένα 6 ντοματίνια, κομμένα στα δύο 2 ραπανάκια, λεπτοκομμένα 2 κρεμμυδάκια, λεπτοκομμένα 50 γρ. αγγούρι, κομμένο σε μικρούς κύβους 25 γρ. φύλλα μαϊντανό, τεμαχισμένα 25 γρ. φύλλα μέντας, χοντροκομμένα 1 αβοκάντο, ψιλοκομμένο σε κύβους Για τη σάλτσα ½ σκελίδα σκόρδο, θρυμματισμένο 1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο Εκτέλεση 1. Για τη σάλτσα, ανακατέψτε το θρυμματισμένο σκόρδο με μια πρέζα αλατιού, το χυμό λεμονιού και το ελαιόλαδο. Αφήστε τη στην άκρη έως ότου να σερβίρετε. 2. Ανακατέψτε τα συστατικά σαλάτας σε ένα μπολ και προσθέστε από πάνω τη σάλτσα όταν θέλετε να σερβίρετε.
8 Ιουνίου 2018 | 06:00
Πρόσφατα Άρθρα
Ζαχαρένα Σύμης
3 Μαΐου 2024, 08:00
Λαμπροκουλούρα, το ψωμί του Πάσχα
2 Μαΐου 2024, 08:00
Γαρδουμπάκια με χόρτα εποχής
1 Μαΐου 2024, 04:55
Χταπόδι ψητό με φάβα-μαγιονέζα
30 Απριλίου 2024, 08:00
Μακαρόνια με τόνο και λιαστή ντομάτα
29 Απριλίου 2024, 08:00
Tacos με γαρίδες και αβοκάντο
28 Απριλίου 2024, 08:00
Μαρμελάδα ανανά
27 Απριλίου 2024, 08:00
Μακαρόνια με κοτόπουλο και λιαστή ντομάτα
26 Απριλίου 2024, 08:00
Μπισκότα με φυστικοβούτυρο
25 Απριλίου 2024, 08:00
Υγιεινά νουντλς
24 Απριλίου 2024, 08:00
Σαλάτα με τόνο και φακές
23 Απριλίου 2024, 08:00
Χωριάτικη ομελέτα
22 Απριλίου 2024, 08:00
Γιαπράκια από την Κω
21 Απριλίου 2024, 08:00
Υγιεινό grilled cheese σάντουιτς
20 Απριλίου 2024, 08:00
Κεφτεδάκια κοτόπουλου
19 Απριλίου 2024, 08:00