Υλικά 5 φλ. χυμό καρπουζιού (υπολογίστε 10 φλ. καρπούζι σε κύβους) 1 1/2 φλ. φρέσκος χυμός λεμονιού 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη Νερό Εκτέλεση Χτυπήστε τους κύβους καρπουζιού στο μπλέντερ και στη συνέχεια ανακατέψτε το χυμό του καρπουζιού με το χυμό του λεμονιού. Σουρώστε το μίγμα για τυχόν υπολείμματα και φυλάξτε το σε μια κανάτα. Προσθέστε τη ζάχαρη με νερό σε ένα μπρίκι και βράστε μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη και να δημιουργηθεί σιρόπι. Ρίξτε το σιρόπι στον χυμό και τοποθετήστε την κανάτα στο ψυγείο. Γεμίστε με παγάκια τα ποτήρια και σερβίρετε.
9 Ιουλίου 2018 | 06:00
Πρόσφατα Άρθρα
Κέικ με κλημεντίνες και αμύγδαλα
14 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Μπισκότα παρμεζάνας
13 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Σπανακοπιτάκια
12 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Σουφλέ ζυμαρικών με μπρόκολο και κοτόπουλο
11 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Τσιγαριστά χόρτα με λαβράκι
10 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Κοτόπουλο με λάχανο, πράσο και ντομάτα
9 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Γλυκό βρώμης με σάλτσα καραμέλα
8 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Μακαρονάδα με σέσκουλα
7 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Ζυμαρικά με σολομό και μπρόκολο
6 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Παντζαροσαλάτα με μήλο
5 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Σούπα ντομάτας με βασιλικό
4 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Μπισκότα γιαουρτιού
3 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Σαλάτα με ψητό χαλούμι
2 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Πράσα με τυρί στον φούρνο
1 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Φτιάχνουμε γλυκόξινα νουντλς με μοσχάρι στο σπίτι
30 Νοεμβρίου 2025, 08:00
