Υλικά 2 φλιτζάνια βαριά κρέμα γάλακτος, παγωμένη 1 κονσέρβα ζαχαρούχο συμπυκνωμένο γάλα 1/2 κιλό φρέσκες φράουλες, λιωμένες Εκτέλεση Λιώστε τις φράουλες σε ένα μπολ και αφήστε τις στην άκρη. Κρατήστε τον χυμό τους. Σε ένα μίξερ προσθέστε την κρέμα γάλακτος και το γάλα και αναμίξτε. Προσέξτε να μην το παρακάνετε χαλώντας την υφή της κρέμας γάλακτος. Προσθέστε στο μίγμα τις φράουλες και ανακατέψτε μέχρι να συνδυαστούν τα υλικά. Ρίξτε το μίγμα σε ένα μεταλλικό σκεύος, καλύψτε το και αφήστε το στην κατάψυξη για περίπου 5 ώρες.  Καλή απόλαυση!