Υλικά 1 λίτρο γάλα πλήρες 8 κ.σ. σιμιγδάλι ψιλό 4 κ.σ. λευκή ζάχαρη 4 αυγά 2 κ.σ. λιωμένο βούτυρο Ξύσμα από 1 λεμόνι 1 κ.σ. καστανή ζάχαρη 1/2 κ.γ. τριμμένη κανέλα 1 πρέζα βανίλια Εκτέλεση Ζεστάνετε σε ένα κατσαρολάκι το γάλα, το σιμιγδάλι και τη λευκή ζάχαρη σε δυνατή φωτιά, ανακατεύοντας μέχρι να ομογενοποιηθούν. Βγάλτε την κατσαρόλα από τη φωτιά, προσθέστε τα αυγά, το βούτυρο, το ξύσμα, τη βανίλια και ανακατέψτε καλά. Αδειάστε το μίγμα σε ένα βουτυρωμένο ταψί και ψήστε στους 175 βαθμούς για 45 λεπτά. Βγάλτε το ταψί και πασπαλίστε με την καστανή ζάχαρη και την κανέλα. Ψήστε για 5 λεπτά ακόμα.
13 Ιουλίου 2018 | 06:00
Πρόσφατα Άρθρα
Μακαρόνια με τόνο και λιαστή ντομάτα
29 Απριλίου 2024, 08:00
Tacos με γαρίδες και αβοκάντο
28 Απριλίου 2024, 08:00
Μαρμελάδα ανανά
27 Απριλίου 2024, 08:00
Μακαρόνια με κοτόπουλο και λιαστή ντομάτα
26 Απριλίου 2024, 08:00
Μπισκότα με φυστικοβούτυρο
25 Απριλίου 2024, 08:00
Υγιεινά νουντλς
24 Απριλίου 2024, 08:00
Σαλάτα με τόνο και φακές
23 Απριλίου 2024, 08:00
Χωριάτικη ομελέτα
22 Απριλίου 2024, 08:00
Γιαπράκια από την Κω
21 Απριλίου 2024, 08:00
Υγιεινό grilled cheese σάντουιτς
20 Απριλίου 2024, 08:00
Κεφτεδάκια κοτόπουλου
19 Απριλίου 2024, 08:00
Τάρτα με σπαράγγια, σπανάκι και μοτσαρέλα
18 Απριλίου 2024, 08:00
Baby πατάτες στο φούρνο
17 Απριλίου 2024, 08:00
Τιραμισού
16 Απριλίου 2024, 04:50
Super berry smoothie με βρώμη
15 Απριλίου 2024, 08:00