Το ιδανικό συνοδευτικό για το καλοκαιρινό σας τραπέζι. Υλικά 8 μελιτζάνες φλάσκες μέτριες 2 σκελίδες σκόρδο 4 πιπεριές Φλωρίνης 1 κρεμμύδι μεγάλο 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο Αλάτι και πιπέρι Ξύδι Εκτέλεση 1. Ψήστε τις μελιτζάνες σε φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου για 1 ώρα μέχρι να στεγνώσουν και μετά ξεφλουδίστε τις. 2. Παράλληλα ψήστε τις πιπεριές για 30 λεπτά και στη συνέχεια ξεφλουδίστε τις. 3. Βάλτε στο μπλέντερ τις μελιτζάνες, τις πιπεριές, το σκόρδο, το κρεμμύδι, το λάδι, το ξύδι, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθούν.