Το ιδανικό συνοδευτικό για το καλοκαιρινό σας τραπέζι. Υλικά 8 μελιτζάνες φλάσκες μέτριες 2 σκελίδες σκόρδο 4 πιπεριές Φλωρίνης 1 κρεμμύδι μεγάλο 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο Αλάτι και πιπέρι Ξύδι Εκτέλεση 1. Ψήστε τις μελιτζάνες σε φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου για 1 ώρα μέχρι να στεγνώσουν και μετά ξεφλουδίστε τις. 2. Παράλληλα ψήστε τις πιπεριές για 30 λεπτά και στη συνέχεια ξεφλουδίστε τις. 3. Βάλτε στο μπλέντερ τις μελιτζάνες, τις πιπεριές, το σκόρδο, το κρεμμύδι, το λάδι, το ξύδι, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Εύκολη συνταγή για μελιτζανοσαλάτα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μπακαλιάρος σκορδαλιά με κουρκούτι Παραδοσιακός μπακαλιάρος για το τραπέζι της 25ης Μαρτίου. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Smoothie ανανά Φτιάξτε αυτό το smoothie μετά τη γυμναστική σας, για να βοηθήσετε το σώμα σας να ανακάμψει, με την αντιφλεγμονώδη... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ταραμοσαλάτες για όλα τα γούστα Aπό τους πιο εμβληματικούς και λατρεμένους ελληνικούς μεζέδες είναι η ταραμοσαλάτα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ