Το ιδανικό συνοδευτικό για το καλοκαιρινό σας τραπέζι. Υλικά 8 μελιτζάνες φλάσκες μέτριες 2 σκελίδες σκόρδο 4 πιπεριές Φλωρίνης 1 κρεμμύδι μεγάλο 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο Αλάτι και πιπέρι Ξύδι Εκτέλεση 1. Ψήστε τις μελιτζάνες σε φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου για 1 ώρα μέχρι να στεγνώσουν και μετά ξεφλουδίστε τις. 2. Παράλληλα ψήστε τις πιπεριές για 30 λεπτά και στη συνέχεια ξεφλουδίστε τις. 3. Βάλτε στο μπλέντερ τις μελιτζάνες, τις πιπεριές, το σκόρδο, το κρεμμύδι, το λάδι, το ξύδι, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
26 Ιουλίου 2018 | 06:00
Πρόσφατα Άρθρα
Μαρμελάδα ανανά
27 Απριλίου 2024, 08:00
Μακαρόνια με κοτόπουλο και λιαστή ντομάτα
26 Απριλίου 2024, 08:00
Μπισκότα με φυστικοβούτυρο
25 Απριλίου 2024, 08:00
Υγιεινά νουντλς
24 Απριλίου 2024, 08:00
Σαλάτα με τόνο και φακές
23 Απριλίου 2024, 08:00
Χωριάτικη ομελέτα
22 Απριλίου 2024, 08:00
Γιαπράκια από την Κω
21 Απριλίου 2024, 08:00
Υγιεινό grilled cheese σάντουιτς
20 Απριλίου 2024, 08:00
Κεφτεδάκια κοτόπουλου
19 Απριλίου 2024, 08:00
Τάρτα με σπαράγγια, σπανάκι και μοτσαρέλα
18 Απριλίου 2024, 08:00
Baby πατάτες στο φούρνο
17 Απριλίου 2024, 08:00
Τιραμισού
16 Απριλίου 2024, 04:50
Super berry smoothie με βρώμη
15 Απριλίου 2024, 08:00
Smoothie μάνγκο – καρύδα
14 Απριλίου 2024, 08:00
Αυγά σκραμπλ με σολομό
13 Απριλίου 2024, 08:00