Αμερικανική συνταγή, έτοιμη σε μόλις 15 λεπτά! Υλικά (για 6 μερίδες) 3 μεγάλα, ώριμα ροδάκινα 1-2 κ.σ. αλατισμένο βούτυρο 2 κ.σ. καστανή ζάχαρη 1/4 κ.γ. κανέλα Παγωτό βανίλια (προαιρετικά) Εκτέλεση 1. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 190 βαθμούς Κελσίου. 2. Κόψτε τα ροδάκινα στη μέση και βγάλτε το κουκούτσι τους. Τοποθετήστε τα σε ένα ταψί. Βάλτε λίγο βούτυρο στο κέντρο κάθε ροδάκινου (περίπου 3/4 κ.γ.). 3. Συνδυάστε τη ζάχαρη και την κανέλα σε ένα μπολάκι και μετά ρίξτε τα πάνω από κάθε ροδάκινο. 4. Ψήστε για 8-12 λεπτά ή μέχρι να πάρουν χρώμα. Σερβίρετε μαζί με παγωτό βανίλια αν θέλετε.
31 Ιουλίου 2018 | 06:00
Πρόσφατα Άρθρα
Tacos με γαρίδες και αβοκάντο
28 Απριλίου 2024, 08:00
Μαρμελάδα ανανά
27 Απριλίου 2024, 08:00
Μακαρόνια με κοτόπουλο και λιαστή ντομάτα
26 Απριλίου 2024, 08:00
Μπισκότα με φυστικοβούτυρο
25 Απριλίου 2024, 08:00
Υγιεινά νουντλς
24 Απριλίου 2024, 08:00
Σαλάτα με τόνο και φακές
23 Απριλίου 2024, 08:00
Χωριάτικη ομελέτα
22 Απριλίου 2024, 08:00
Γιαπράκια από την Κω
21 Απριλίου 2024, 08:00
Υγιεινό grilled cheese σάντουιτς
20 Απριλίου 2024, 08:00
Κεφτεδάκια κοτόπουλου
19 Απριλίου 2024, 08:00
Τάρτα με σπαράγγια, σπανάκι και μοτσαρέλα
18 Απριλίου 2024, 08:00
Baby πατάτες στο φούρνο
17 Απριλίου 2024, 08:00
Τιραμισού
16 Απριλίου 2024, 04:50
Super berry smoothie με βρώμη
15 Απριλίου 2024, 08:00
Smoothie μάνγκο – καρύδα
14 Απριλίου 2024, 08:00