Υλικά για 4 μερίδες 1 φλ. κινόα 1 κ.γ. βούτυρο 3-4 κ.γ. σκόνη σκόρδου 1 φλ. ζωμό λαχανικών Εκτέλεση Ρίξτε όλα τα υλικά σε ένα κατσαρολάκι. Φτάστε σε σημείο βρασμού και ανακατέψτε μέχρι να λιώσει το βούτυρο. Βάλτε το καπάκι στην κατσαρόλα και μειώστε τη φωτιά σε χαμηλή. Σιγοβράστε για 15 λεπτά. Αφαιρέστε το καπάκι και βγάλτε την κατσαρόλα από τη φωτιά. Ανακατέψτε απαλά με ένα πιρούνι. Αφήστε το για 5 λεπτά και σερβίρετε!
1 Αυγούστου 2018 | 14:35
Πρόσφατα Άρθρα
Γίγαντες κοκκινιστοί
6 Μαΐου 2024, 08:00
Αρνί στη σούβλα
5 Μαΐου 2024, 08:00
Μαγειρίτσα
4 Μαΐου 2024, 08:00
Ζαχαρένα Σύμης
3 Μαΐου 2024, 08:00
Λαμπροκουλούρα, το ψωμί του Πάσχα
2 Μαΐου 2024, 08:00
Γαρδουμπάκια με χόρτα εποχής
1 Μαΐου 2024, 04:55
Χταπόδι ψητό με φάβα-μαγιονέζα
30 Απριλίου 2024, 08:00
Μακαρόνια με τόνο και λιαστή ντομάτα
29 Απριλίου 2024, 08:00
Tacos με γαρίδες και αβοκάντο
28 Απριλίου 2024, 08:00
Μαρμελάδα ανανά
27 Απριλίου 2024, 08:00
Μακαρόνια με κοτόπουλο και λιαστή ντομάτα
26 Απριλίου 2024, 08:00
Μπισκότα με φυστικοβούτυρο
25 Απριλίου 2024, 08:00
Υγιεινά νουντλς
24 Απριλίου 2024, 08:00
Σαλάτα με τόνο και φακές
23 Απριλίου 2024, 08:00
Χωριάτικη ομελέτα
22 Απριλίου 2024, 08:00