Υλικά για 4 μερίδες 1 φλ. κινόα 1 κ.γ. βούτυρο 3-4 κ.γ. σκόνη σκόρδου 1 φλ. ζωμό λαχανικών Εκτέλεση Ρίξτε όλα τα υλικά σε ένα κατσαρολάκι. Φτάστε σε σημείο βρασμού και ανακατέψτε μέχρι να λιώσει το βούτυρο. Βάλτε το καπάκι στην κατσαρόλα και μειώστε τη φωτιά σε χαμηλή. Σιγοβράστε για 15 λεπτά. Αφαιρέστε το καπάκι και βγάλτε την κατσαρόλα από τη φωτιά. Ανακατέψτε απαλά με ένα πιρούνι. Αφήστε το για 5 λεπτά και σερβίρετε!
Κινόα με βούτυρο και σκόρδο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σουπιές με χόρτα Σερβίρουμε το φαγητό σε πιάτα γαρνίροντας το καθένα με λίγο ωμό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σπανακοπιτάκια τυλιχτά με κανταΐφι Τυλίγουμε καλά τα ρολάκια για να μην ανοίξουν κατά τη διάρκεια του ψησίματος. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αγκινάρες με κουκιά Οι αγκινάρες είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αγκινάρες με κουκιά Οι αγκινάρες είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εκμέκ με τσουρέκι και ζαχαρωμένα καρύδια Αναρωτιέστε τι να κάνετε όλα αυτά τα τσουρέκια που σας περίσσεψαν από το Πάσχα; Η απάντηση είναι εκμέκ! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κατσίκι στο φούρνο Κατά τη διάρκεια του ψησίματος, ελέγχουμε ανά διαστήματα τα υγρά του ταψιού και συμπληρώνουμε, αν χρειάζεται, λίγο ζεστό νερό. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ