Υλικά για δύο μερίδες 2 φλιτζάνια γάλα αμυγδάλου χωρίς ζάχαρη 1/2 φλιτζάνι ξυλιτόλη (γλυκαντική ουσία) 1/4 φλιτζάνι σκόνη κακάο Εκτέλεση Αναμίξτε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ μέχρι να διαλυθεί το γλυκαντικό. Ρίξτε το μίγμα σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και βάλτε το στην κατάψυξη για περίπου 4 ώρες. Χρησιμοποιήστε ένα πιρούνι για να σπάσετε το παγωμένο παγωτό σε κομμάτια, έτσι ώστε να χωράνε στο μπλέντερ. Λιώστε στο μπλέντερ μέχρι το μίγμα να γίνει κρεμώδες. Ρίξτε το μίγμα σε ένα χώρο ανοξείδωτο σκεύος και βάλτε το στην κατάψυξη πάλι για 1-5 ώρες.
Σοκολατένιο παγωτό με γάλα αμυγδάλου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μπισκότα από βρώμη και κακάο Φτιάχνουμε σπιτικά μπισκότα από βρώμη και κακάο που θα λατρέψουν τα παιδιά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σπιτικό κέικ λεμόνι με γλάσο Εύκολη και γρήγορη συνταγή για σπιτικό κέικ λεμόνι με γλάσο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σπιτικά πιροσκί με γέμιση πατάτας Φτιάχνουμε σπιτικά πιροσκί με γέμιση πατάτας για όλη την οικογένεια. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ριζότο με μανιτάρια και παρμεζάνα Φτιάχνουμε απολαυστικό ριζότο με μανιτάρια και παρμεζάνα για όλη την οικογένεια. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ