Υλικά 2 μεγάλα φλιτζάνια βαριά κρέμα γάλακτος, παγωμένη 1 κονσέρβα ζαχαρούχο γάλα 1/3 φλιτζάνι ζάχαρη 1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας 500 γρ. φιστικοβούτυρο Εκτέλεση Χτυπήστε την κρέμα γάλακτος σε ένα μπολ και αφήστε τη στην άκρη. Σε ένα άλλο μπολ ανακατέψτε τα υπόλοιπα υλικά μέχρι να συνδυαστούν. Προσθέστε το μίγμα με το φιστικοβούτυρο στην κρέμα γάλακτος και ανακατέψτε με ένα ηλεκτρικό μίξερ. Ρίξτε το μίγμα του παγωτού σε μια θήκη για παγωτό και ανακατέψτε έτσι ώστε να σιγουρευτείτε ότι δεν έχουν μείνει κομμάτια. Τοποθετήστε το παγωτό στην κατάψυξη για 6 ώρες. Καλή απόλαυση!
21 Αυγούστου 2018 | 16:06
Πρόσφατα Άρθρα
Αρνί στη σούβλα
5 Μαΐου 2024, 08:00
Μαγειρίτσα
4 Μαΐου 2024, 08:00
Ζαχαρένα Σύμης
3 Μαΐου 2024, 08:00
Λαμπροκουλούρα, το ψωμί του Πάσχα
2 Μαΐου 2024, 08:00
Γαρδουμπάκια με χόρτα εποχής
1 Μαΐου 2024, 04:55
Χταπόδι ψητό με φάβα-μαγιονέζα
30 Απριλίου 2024, 08:00
Μακαρόνια με τόνο και λιαστή ντομάτα
29 Απριλίου 2024, 08:00
Tacos με γαρίδες και αβοκάντο
28 Απριλίου 2024, 08:00
Μαρμελάδα ανανά
27 Απριλίου 2024, 08:00
Μακαρόνια με κοτόπουλο και λιαστή ντομάτα
26 Απριλίου 2024, 08:00
Μπισκότα με φυστικοβούτυρο
25 Απριλίου 2024, 08:00
Υγιεινά νουντλς
24 Απριλίου 2024, 08:00
Σαλάτα με τόνο και φακές
23 Απριλίου 2024, 08:00
Χωριάτικη ομελέτα
22 Απριλίου 2024, 08:00
Γιαπράκια από την Κω
21 Απριλίου 2024, 08:00