Υλικά για 8 μερίδες 1 μεγάλο αγγούρι 250 γρ. βρασμένα ζυμαρικά (π.χ. πένες ή ροτίνι) 1/2 γλυκό, λευκό κρεμμύδι Για τη σάλτσα 1/2 φλ. ξινόκρεμα 1/2 φλ. μαγιονέζα 1 κ.γ. ζάχαρη 2 κ.σ. φρέσκο άνηθο 2 κ.σ. λευκό ξύδι Πιπέρι Εκτέλεση Ανακατέψτε όλα τα υλικά της σάλτσας σε ένα μπολ και αφήστε το μίγμα στην άκρη. Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και τοποθετήστε το σε ένα μπολ με κρύο νερό για να “απαλύνετε” τη γεύση του. Μαγειρέψτε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Κόψτε το αγγούρι σε κομμάτια. Ανακατέψτε όλα τα υλικά σε ένα μπολ. Αφήστε το για περίπου 40 λεπτά προτού σερβίρετε.
23 Αυγούστου 2018 | 06:00
Πρόσφατα Άρθρα
Χταπόδι ψητό με φάβα-μαγιονέζα
30 Απριλίου 2024, 08:00
Μακαρόνια με τόνο και λιαστή ντομάτα
29 Απριλίου 2024, 08:00
Tacos με γαρίδες και αβοκάντο
28 Απριλίου 2024, 08:00
Μαρμελάδα ανανά
27 Απριλίου 2024, 08:00
Μακαρόνια με κοτόπουλο και λιαστή ντομάτα
26 Απριλίου 2024, 08:00
Μπισκότα με φυστικοβούτυρο
25 Απριλίου 2024, 08:00
Υγιεινά νουντλς
24 Απριλίου 2024, 08:00
Σαλάτα με τόνο και φακές
23 Απριλίου 2024, 08:00
Χωριάτικη ομελέτα
22 Απριλίου 2024, 08:00
Γιαπράκια από την Κω
21 Απριλίου 2024, 08:00
Υγιεινό grilled cheese σάντουιτς
20 Απριλίου 2024, 08:00
Κεφτεδάκια κοτόπουλου
19 Απριλίου 2024, 08:00
Τάρτα με σπαράγγια, σπανάκι και μοτσαρέλα
18 Απριλίου 2024, 08:00
Baby πατάτες στο φούρνο
17 Απριλίου 2024, 08:00
Τιραμισού
16 Απριλίου 2024, 04:50