Υλικά για 4 άτομα 12 φύλλα κρούστας 400 γρ. ανθότυρο και φέτα μαζί, χονδροσπασμένα 2 κ.σ. φρέσκο δυόσμο, ψιλοκομμένο Αλάτι, πιπέρι 4 κ.σ. βούτυρο αγελάδας 4 αβγά 8 κ.σ. γάλα Εκτέλεση Σε ένα μπολ αναμείξτε τα τυριά, τον δυόσμο, το αλάτι και το πιπέρι. Σε ένα τηγάνι διαμέτρου περίπου 20 εκ., σε μέτρια φωτιά, ρίξτε 1 κ.σ. βούτυρο. Μόλις λιώσει ρίξτε μέσα στο τηγάνι το 1 φύλλο κρούστας και με τα χέρια σχηματίστε σούρες. Απλώστε λίγο από το μείγμα των τυριών, σουρώστε ακόμη 1 φύλλο από επάνω, συνεχίστε με το μίγμα τυριών και τελειώστε με το φύλλο κρούστας. Αφήστε για 3 λεπτά και αναποδογυρίστε την τυρόπιτα με τη βοήθεια ενός πιάτου. Χτυπήστε 1 αβγό με 2 κ.σ. γάλα, περιχύστε την τυρόπιτα και αφήστε να τηγανιστεί για 5 λεπτά. Συνεχίστε με τον ίδιο τρόπο για να φτιάξετε τις υπόλοιπες τυρόπιτες.
13 Σεπτεμβρίου 2018 | 06:00
Πρόσφατα Άρθρα
Γίγαντες κοκκινιστοί
6 Μαΐου 2024, 08:00
Αρνί στη σούβλα
5 Μαΐου 2024, 08:00
Μαγειρίτσα
4 Μαΐου 2024, 08:00
Ζαχαρένα Σύμης
3 Μαΐου 2024, 08:00
Λαμπροκουλούρα, το ψωμί του Πάσχα
2 Μαΐου 2024, 08:00
Γαρδουμπάκια με χόρτα εποχής
1 Μαΐου 2024, 04:55
Χταπόδι ψητό με φάβα-μαγιονέζα
30 Απριλίου 2024, 08:00
Μακαρόνια με τόνο και λιαστή ντομάτα
29 Απριλίου 2024, 08:00
Tacos με γαρίδες και αβοκάντο
28 Απριλίου 2024, 08:00
Μαρμελάδα ανανά
27 Απριλίου 2024, 08:00
Μακαρόνια με κοτόπουλο και λιαστή ντομάτα
26 Απριλίου 2024, 08:00
Μπισκότα με φυστικοβούτυρο
25 Απριλίου 2024, 08:00
Υγιεινά νουντλς
24 Απριλίου 2024, 08:00
Σαλάτα με τόνο και φακές
23 Απριλίου 2024, 08:00
Χωριάτικη ομελέτα
22 Απριλίου 2024, 08:00