Υλικά για 1 μεσαίου μεγέθους βάζο 1 κρόκο από αυγό 1 κ.σ. ξίδι από λευκό κρασί 1 κ.σ. χυμό από λεμόνι 2 κ.γ. μουστάρδα 30 ml ελαιόλαδο 220 ml ηλιέλαιο Αλατοπίπερο Εκτέλεση Σε ένα μπολ ανακατέψτε ελαφρά τον κρόκο, το ξίδι, τον χυμό από το λεμόνι και τη μουστάρδα. Καθώς ανακατεύετε, ρίξτε πολύ σιγά και προσεκτικά (για να μην κόψει το μίγμα) το ελαιόλαδο και στη συνέχεια το ηλιέλαιο. Αν η μαγιονέζα σάς βγει σφιχτή, προσθέστε 1-2 κουταλιές της σούπας νερό. Προσθέστε αλατοπίπερο και ανακατέψτε. Αποθηκεύστε τη μαγιονέζα σε ένα καθαρό βαζάκι στο ψυγείο.
26 Σεπτεμβρίου 2018 | 06:00
Πρόσφατα Άρθρα
Σούπα ντομάτας με βασιλικό
4 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Μπισκότα γιαουρτιού
3 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Σαλάτα με ψητό χαλούμι
2 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Πράσα με τυρί στον φούρνο
1 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Φτιάχνουμε γλυκόξινα νουντλς με μοσχάρι στο σπίτι
30 Νοεμβρίου 2025, 08:00
Σπιτική πίτα με πιπεριές
29 Νοεμβρίου 2025, 08:00
Θρεπτική τάρτα με καρότα και φέτα
28 Νοεμβρίου 2025, 08:00
Πατάτες ογκρατέν
27 Νοεμβρίου 2025, 08:00
Ζυμαρικά με σάλτσα και γαρίδες
26 Νοεμβρίου 2025, 08:00
Ένα διαφορετικό ριζότο με πράσο και λεμόνι
25 Νοεμβρίου 2025, 08:00
Μπέργκερ γαλοπούλας με φέτα
24 Νοεμβρίου 2025, 08:00
Αλμυρή ζύμη για μπισκότα
23 Νοεμβρίου 2025, 08:00
Νόστιμη τυρόπιτα με φέτα
22 Νοεμβρίου 2025, 08:00
Φθινοπωρινή σαλάτα για πρωινό
21 Νοεμβρίου 2025, 08:00
Μακαρόνια με μανιτάρια και σος γιαουρτιού
20 Νοεμβρίου 2025, 08:00
