Η διάσημη μάνατζερ και μητέρα της αυτοκρατορίας Kardashian, Kris Jenner, άνοιξε πρόσφατα την ντουλάπα της για μια τηλεοπτική εκπομπή και είναι ακριβώς όπως την φανταζόμασταν: τεράστια και γεμάτη ακριβά κομμάτια!
Η ηγέτης του κινήματος Kardashian κάλεσε τη φίλη της, τη δημιουργική διευθύντρια Dee Hilfiger της Judith Leiber, στο δωμάτιο – ντουλάπα στην βίλα της στο Calabasas (που μοιάζει περισσότερο με ένα μεγάλο διαμέρισμα της Νέας Υόρκης) για ένα τουρ μέσα σε πανάκριβες δημιουργίες και πολλές τσάντες Hermes.
«Εδώ μέσα περίπου συμβαίνουν όλα» λέει. « Κάνουμε γυρίσματα του ριάλιτι σχεδόν κάθε μέρα, οπότε πρέπει να έχουμε πολλές επιλογές.». Αυτές οι «επιλογές» περιλαμβάνουν ένα ολόκληρο τοίχο με μαύρα σακάκια (τουλάχιστον 25), έναν τοίχο με φορέματα και αρκετά παπούτσια και τσάντες. Τα αξεσουάρ και τα ρούχα είναι τόσα πολλά , που θα μπορούσε κανείς να εμφανίζεται με κάτι νέο κάθε μέρα για τα επόμενα 10 χρόνια, υποθέτουμε.
Η συλλογή παπουτσιών της, η οποία περιλαμβάνει έναν ολόκληρο τοίχο γεμάτο με αθλητικά παπούτσια και ψηλά τακούνια, είναι τόσο μεγάλη, που συχνά κλείνει τα μάτια για να αποφασίσει ποιο ζευγάρι να φορέσει τυχαία.
«Είναι μια διαδικασία, στο τι να βάλω κάθε μέρα ή τι ταιριάζει με τι αλλά δεν είμαι τόσο καλή σε αυτό όσο ήμουν πριν, έτσι πάντα καλώ τον εξαδέλφη μου CeCe και την ρωτάω την γνώμη της.»
Για να κρατήσει τα πράγματα οργανωμένα, η Jenner διατηρεί ένα τμήμα της τεράστιας ντουλάπας για τα «καθημερινά» της look, μιας και είναι γνωστή για την αγάπη της στα sweatsuits . «Έτσι είμαι πιο άνετα», λέει. Επιπλέον, έδωσε μια ιδιαίτερη φωνή στο αξεσουάρ της. «Αυτό είναι το πώς μπορείς να είσαι το απόλυτο αφεντικό με ένα θαυμάσιο μαντήλι», λέει για τα μαύρα και χρυσά Versace, που είναι ένα συνηθισμένο στήριγμα γύρω από το λαιμό της.
«Ορισμένα από τα πράγματα που είχα εδώ και τόσα χρόνια, και η συλλογή τσαντών και όλα τα πράγματα που έχω, έχουν μια θαυμάσια μνήμη», λέει, σημειώνοντας ότι η ντουλάπα της είναι 62 ετών.
Όπως η κόρη της Kylie, οι τσάντες της Kris Jenner είναι στημμένες σαν εκθέματα μουσείων (το οποίο έχει νόημα, δεδομένου οι περισσότερες μοιάζουν με ανεκτίμητα έργα τέχνης). Επίσης, όπως η Kylie, η οποία εξακολουθεί να έχει την πρώτη τσάντα σχεδιαστών που έλαβε ποτέ, κρατάει τα αγαπημένα της κομμάτια εδώ και δεκαετίες.
«Η πρώτη τσάντα Judith Leiber που πήρα ήταν αυτή. Ο Robert Kardashian μου έδωσε αυτό για τα Χριστούγεννα, το 1980. Δεν είναι όμορφο; Φοβάμαι να το βγάλω έξω αυτές τις μέρες. Δεν θέλω καν να το χρησιμοποιήσω πια », λέει για ένα μικρό τσαντάκι με στρας. Έχει επίσης μια τσάντα γεμάτη με πολύτιμους λίθους που γράφει «LOVEY», το όνομα που την ονόμασαν τα εγγόνια της, καθώς και ένα σχήμα σαν μια μαύρη πιστωτική κάρτα που γράφει «YOLO» και «No Limit».
Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε!

29 Σεπτεμβρίου 2018 | 06:00
Πρόσφατα Άρθρα
Το νέο hair look της Sarah Jessica Parker που μας εντυπωσίασε
23 Μαΐου 2026, 08:00
Kylie Jenner: Έκανε το πιο εντυπωσιακό γαλλικό μανικιούρ
23 Μαΐου 2026, 08:00
Γιατί οι γονείς συχνά υπερασπίζονται το παιδί που «προσφέρει λιγότερο»;
22 Μαΐου 2026, 14:00
Σάντρα Μπούλοκ: Η μητρότητα μετά τα 40, η υιοθεσία και η σχέση με τα παιδιά της
22 Μαΐου 2026, 08:00
Iced nails: Το στιλ μανικιούρ που κυριάρχησε στο MET Gala 2026
22 Μαΐου 2026, 08:00
Ballet blush: Το απόλυτο ανοιξιάτικο μακιγιάζ
22 Μαΐου 2026, 08:00
Πόνος στη μέση: Πρακτικά tips για αγκαλιές χωρίς ενοχλήσεις
21 Μαΐου 2026, 14:00
Cloud Purple: Η απροσδόκητη απόχρωση που κάνει τον γύρο των social
21 Μαΐου 2026, 08:00
Ρουζ σαν κορέκτορας; Κι όμως γίνεται!
21 Μαΐου 2026, 08:00
5 μοναδικά nail colors για αυτή την εποχή
20 Μαΐου 2026, 08:00
Τα skincare tips που θα μεταμορφώσουν την επιδερμίδα σας
20 Μαΐου 2026, 08:00
Όταν το κυνήγι της «τέλειας μητρότητας» γίνεται βάρος
19 Μαΐου 2026, 19:00
3 hair lessons που μάθαμε από τη Victoria Beckham
19 Μαΐου 2026, 08:00
Όταν η ημικρανία συναντά τη γονεϊκότητα: Tips που σώζουν την κατάσταση
18 Μαΐου 2026, 08:00
