Υλικά 1/2 κιλό παπαρδέλες 200 γρ. φρέσκα μανιτάρια 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο 1/2 ματσάκι μαϊντανό 2 σκελίδες σκόρδο 1 φλιτζάνι γάλα πλήρες 2 κουταλιές γαλέτα 4 κουταλιές παρμεζάνα Εκτέλεση Bράζετε τα ζυμαρικά για 5 λεπτά σε αλατισμένο νερό που κοχλάζει και στη συνέχεια τα σουρώνετε. Kόβετε τα μανιτάρια σε φετάκια. Πολτοποιείτε το σκόρδο. Ψιλοκόβετε το μαϊντανό. Σοτάρετε στο λάδι το σκόρδο και τα μανιτάρια. Στη συνέχεια, ανακατεύετε τις ταλιατέλες με τα μανιτάρια, το μαϊντανό και το γάλα. Tα βάζετε σε ένα πυρέξ, τα πασπαλίζετε με τη γαλέτα και την παρμεζάνα και τα ψήνετε σε μέτριο φούρνο μέχρι να σωθεί το γάλα.
6 Οκτωβρίου 2018 | 00:00
Πρόσφατα Άρθρα
Κατσίκι στο φούρνο
7 Μαΐου 2024, 08:00
Γίγαντες κοκκινιστοί
6 Μαΐου 2024, 08:00
Αρνί στη σούβλα
5 Μαΐου 2024, 08:00
Μαγειρίτσα
4 Μαΐου 2024, 08:00
Ζαχαρένα Σύμης
3 Μαΐου 2024, 08:00
Λαμπροκουλούρα, το ψωμί του Πάσχα
2 Μαΐου 2024, 08:00
Γαρδουμπάκια με χόρτα εποχής
1 Μαΐου 2024, 04:55
Χταπόδι ψητό με φάβα-μαγιονέζα
30 Απριλίου 2024, 08:00
Μακαρόνια με τόνο και λιαστή ντομάτα
29 Απριλίου 2024, 08:00
Tacos με γαρίδες και αβοκάντο
28 Απριλίου 2024, 08:00
Μαρμελάδα ανανά
27 Απριλίου 2024, 08:00
Μακαρόνια με κοτόπουλο και λιαστή ντομάτα
26 Απριλίου 2024, 08:00
Μπισκότα με φυστικοβούτυρο
25 Απριλίου 2024, 08:00
Υγιεινά νουντλς
24 Απριλίου 2024, 08:00
Σαλάτα με τόνο και φακές
23 Απριλίου 2024, 08:00