Μια απίστευτη ιστορία καταγράφηκε στην Κρήτη με περιστατικό bullying σε σχολείο και την αντίδραση της οικογένειας. Ολα ξεκίνησαν όταν στο Ηράκλειο, μαθήτρια δημοτικού έκανε συχνά παράπονα στην οικογένειά της για τον τρόπο με τον οποίο της συμπεριφερόταν στο σχολείο ένας συγκεκριμένος συμμαθητής.

Το κορίτσι επαναλάμβανε συνεχώς ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση και κάποια στιγμή ο ένας παππούς επιχείρησε να δώσει λύση μεταφέροντας το πρόβλημα στη δασκάλα.

Αυτό ωστόσο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του cretalive, δεν φαίνεται να βελτίωσε το «μαρτύριο» της μαθήτριας, η οποία για μια ακόμα φορά, επέστρεψε σπίτι σε κακή κατάσταση, λόγω του συμμαθητή.

Τότε ανέλαβε δράση ο άλλος παππούς, ο οποίος όμως έσπευσε να βρει τον μικρό «υπαίτιο» των προβλημάτων της εγγονής του και να τον «προειδοποιήσει» να μην το ξανακάνει!

Η συνέχεια πάντως ήταν…απρόβλεπτη!

Ο μαθητής, με τη σειρά του παραπονέθηκε στους -ένστολους- γονείς του, οι οποίοι και έσπευσαν να καταθέσουν μήνυση για «απειλή και εξύβριση». Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δύο περιπολικά έσπευσαν να προσαγάγουν τον παππού και να τον οδηγήσουν στο Αστυνομικό Μέγαρο.

Φαίνεται όμως ότι έγινε κάποιο…μπέρδεμα με τους παππούδες, καθώς μετά την προσαγωγή του ενός, έσπευσε ο άλλος στην αστυνομία να ομολογήσει ότι ήταν αυτός που είχε βρει τον μικρό μαθητή και «προσπάθησε να τον νουθετήσει».

Έτσι ο πρώτος αφέθηκε να γυρίσει σπίτι του, ενώ ο δεύτερος περιμένει στο αστυνομικό μέγαρο τη συνέχεια της υπόθεσης.