Υλικά:

1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος

¼ φλιτζάνι ζάχαρη άχνη

Σε ένα μεσαίο μπολ, ανακατέψτε τα δύο υλικά. Τοποθετήστε τα πάνω από ένα άλλο μπολ γεμάτο με παγάκια για όση ώρα ανακατεύετε.

Σημαντικά μυστικά για τέλεια σαντιγί

  • Η κρέμα γάλακτος πρέπει να είναι πάντοτε κρύα. Αν την χρησιμοποιήσετε ζεστή, θα αργήσει να ενσωματωθεί. Αλλά και πάλι, δεν θα ανακατευτεί ποτέ σωστά γιατί το λίπος δεν θα είναι πλέον στερεό.
  • Για να έχετε ένα σταθερό μπολ, βρέξτε μία πετσέτα κουζίνας και τοποθετήστε την γύρω γύρω στη βάση του μπολ. Έτσι θα παραμείνει σταθερό.
  • Προσθέστε λίγη ζάχαρη στη σαντιγί για να μην είναι άγλυκη.