Δεν θέλετε να κάνετε πάρτι γενεθλίων στο σπίτι για το παιδί αυτήν τη χρονιά; Υπάρχουν διάφορες ιδέες, ανάλογα με το πόσα άτομα θα καλέσετε αλλά και με το τι αρέσει περισσότερο στο παιδί σας.

  1. Παιδότοπος. Η κλασική επιλογή που προσφέρει την οργάνωση που χρειάζεστε χωρίς να κάνετε τίποτα. Μπορεί να καλέσει όλους τους φίλους και συμμαθητές του.
  2. Επίσκεψη σε παιδικά μουσεία ή χώρους με παιδικά εργαστήρια. Εκεί τα παιδιά μπορούν να συνδυάσουν την ψυχαγωγία με την εκπαίδευση αλλά και να γίνουν δημιουργικά φτιάχνοντας δικές τους κατασκευές.
  3. Σε μαγαζί fast food. Προφανώς και θέλουμε να ταΐζουμε τα παιδιά μας ισορροπημένα, αλλά τα γενέθλια είναι ειδική περίσταση και μπορούν να κάνουν μία παρασπονδία.
  4. Μπόουλινγκ. Υπάρχουν πολυχώροι που συνδυάζουν το παιχνίδι με χώρους για φαγητό. Απλώς δεν γίνεται να καλέσετε πολλά άτομα γιατί θα δημιουργηθεί χάος στο χώρο.
  5. Σε πάρκο. Εντοπίστε τα μέρη που είναι προστατευμένα και επιτρέπεται να κάνετε πικνίκ. Τώρα που μπαίνει η Άνοιξη, εάν έχει καλό καιρό, είναι η ιδανική επιλογή.