Κριός

Ο Άρης φέρνει έντονες συγκρούσεις με το ερωτικό σας ταίρι και απαιτείτε τεράστια υπομονή και σύνεση στα λόγια που θα πείτε.

 

Ταύρος

Οι σκέψεις σας έχουν αρχίσει να «μαυρίζουν». Η αρχή έγινε με τον ανάδρομο Ερμή και από τότε μια γενική εσωστρέφεια σας χαλάει μόνιμα το κέφι. Υπομονή μέχρι τις αρχές του νέου μήνα.

 

Δίδυμοι

Ζήστε το όνειρο χωρίς παραλογισμούς. Κάνετε νέες σκέψεις για το μέλλον και αυτό σας χαροποιεί ιδιαίτερα, αλλά καλείστε ταυτόχρονα να δείξετε ρεαλισμό και σύνεση.

 

Καρκίνος

Χρειάζεται πειθαρχία και σωστός προγραμματισμός προκειμένω να καταφέρετε να βγάλετε το σημερινό απαιτητικό πρόγραμμα. Επαγγελματικά προβλήματα αναζητούν άμεσες λύσεις.

 

Λέων

Σήμερα το πρόγραμμα προβλέπεται αρκετά ανέμελο και ελεύθερο. Κανονίστε μια φιλική έξοδο αν τελειώσετε νωρίς την εργασία σας.

 

Παρθένος

Η ενέργεια και η ευεξία σας βρίσκονται στα ύψη, για αυτό είναι κατάλληλη περίοδος για νέα σχέδια και οικονομική ανασυγκρότηση.

 

Ζυγός

Αφήστε πίσω σας σκοτούρες και δυσοίωνες σκέψεις. Αφεθείτε στο χαλαρό κλίμα των ημερών και μην δυσανασχετείτε.

 

Σκορπιός

Αναθερμάνετε την σχέση σας. Μην ξεχνάτε να κάνετε στον σύντροφο σας μικρές εκπλήξεις και επιβάλλεται να κάνετε ανανεωτικές κινήσεις που θα κρατήσουν την φλόγα της σχέσης σας δυνατή.

 

Τοξότης

Με τον Άρη δίπλα σας μην φοβάστε να μιλήσετε με ειλικρίνεια και να πείτε ότι ακριβώς σκέφτεστε σε έναν φίλο ή το ταίρι σας.

 

Αιγόκερως

Η εβδομάδα τελειώνει με διάθεση για νέα πράγματα. Καινούργια χόμπι, η σκέψη για σπουδές ακόμα και μια μετακόμιση γυρνάει έντονα στο μυαλό σας.

 

Υδροχόος

Μπορεί τελευταία οι φιλικές σας σχέσεις να σας έχουν απογοητεύσει, μα δεν είναι αυτό ικανό για να σταματήσετε να εμπιστεύεστε καινούργια άτομα.

 

Ιχθύς

Μόνο με αποφασιστικότητα και εσωτερική δύναμη θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από σκοτεινές καταστάσεις του παρελθόντος.